Cele mai citite
 


Galaţi: Încă două spitale au fost clasificate
miercuri, 8 iunie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Spitalul Militar şi Spitalul General Căi Ferate din Galaţi au fost clasificate cu gradul IV de către Ministerul Sănătăţii, a declarat, marţi, pentru AGERPRES, directorul Direcţiei Judeţene de Sănătate Publică, Valentin Boldea.
"Ministerul Sănătăţii a anunţat rezultatul procesului de clasificare în cazul altor două spitale gălăţene. Este vorba despre Spitalul Militar şi Spitalul General Căi Ferate. Ambele au primit gradul IV, aşa cum solicitaseră", a spus Boldea.
Potrivit şefului DJSP Galaţi, până în prezent au mai fost clasificate Spitalul Municipal "Anton Cincu" din Tecuci, care a devenit spital de categoria 4M, Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii "Sf. Ioan", care s-a încadrat în categoria 2M, pe care o solicitase, dar şi Spitalul din Târgu Bujor care a fost clasificat temporar ca spital de categoria a IV-a.
De asemenea, Ministerul Sănătăţii a reclasificat Spitalul de Boli Infecţioase "Sfânta Cuvioasă Parascheva" din Galaţi de la 4M la 2M.
În ceea ce priveşte soarta Spitalului Judeţean Clinic de Urgenţă, cel mai mare din judeţ, rezultatul a fost amânat, ministerul trimiţând înapoi dosarul pentru o reevaluare.
"Spitalul de Urgenţă Galaţi a cerut 1M. Ministerul a considerat că acest lucru este exagerat. A trimis dosarul înapoi pentru reevaluare. Aşteptăm rezultatul", a afirmat Boldea.
Potrivit şefului DSP Galaţi, clasificările vor avea într-adevăr valoare abia în momentul în care se vor reflecta în modul de finanţare a unităţii sanitare, iar acest lucru nu se va întâmpla până în momentul semnării contractului-cadru din domeniul sanitar. AGERPRES/(AS - Dan Paic)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Galaţi: Spitalul Clinic de Urgenţă a fost încadrat temporar în categoria a II-a Spitalul Clinic de Urgenţă, cel mai mare din judeţul Galaţi, a fost încadrat, temporar, în categoria a II-a de către Ministerul Sănătăţii, a declarat, marţi, pentru AGERPRES, şeful Direcţiei Judeţene de Sănătate Publică (DJSP) Galaţi, Valentin Boldea.
Galaţi: Trei spitale au fost clasificate de Ministerul Sănătăţii Ministerul Sănătăţii a finalizat procesul de clasificare în cazul a trei spitale din judeţul Galaţi, a declarat, marţi, pentru AGERPRES, directorul Direcţiei Judeţene de Sănătate Publică (DJSP), Valentin Boldea.
Galaţi: Spitalul de Boli Infecţioase a fost reclasificat Ministerul Sănătăţii a reclasificat Spitalul de Boli Infecţioase "Sfânta Cuvioasă Parascheva" de la 4M la 2M, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, şeful Direcţiei Judeţene de Sănătate Publică (DJSP) Galaţi, Valentin Boldea.
Galaţi: Spitalul Judeţean de Urgenţă a primit clasificare definitivă Reprezentanţii Ministerului Sănătăţii au trimis Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Galaţi decizia prin care au anunţat că Spitalul de Urgenţă ''Sfântul Apostol Andrei'' din Galaţi a primit clasificare definitivă, a anunţat, joi, directorul DSP Galaţi, Valentin Boldea.
Galaţi: Mai multe centre de permanenţă şi raţionalizarea numărului de paturi în spitale - priorităţile DSP în 2012 Şeful Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Galaţi, Valentin Boldea, a declarat, joi, pentru AGERPRES, că priorităţile în domeniul sănătăţii pe anul 2012 sunt crearea unor noi centre de permanenţă, achiziţionarea de ambulanţe şi raţionalizarea numărului de paturi în spitale.
ANI: Valentin Boldea, fost director executiv al DSP Galaţi, s-a aflat în incompatibilitate în perioada 2011-2012 Fostul director executiv al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Galaţi Valentin Boldea s-a aflat în incompatibilitate între 4 februarie 2011 şi 10 aprilie 2012, când a deţinut în paralel şi funcţia de medic în cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă "Sfântul Apostol Andrei", a anunţat marţi Agenţia...