Cele mai citite
 


Maramureş: Subscripţie publică pentru redeschiderea Spitalului orăşenesc Baia Sprie
miercuri, 8 iunie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Primăria oraşului Baia Sprie intenţionează să redeschidă spitalul orăşenesc prin contribuţia financiară a unor agenţi economici şi subscripţie publică.
Primarul oraşului Baia Sprie, Dorin Paşca, a declarat, marţi, pentru AGERPRES că pentru redeschiderea spitalului este nevoie de aproximativ 900.000 lei.
" Din momentul lansării campaniei de redeschidere a spitalului am reuşit să strângem aproximativ 344.000 de lei, suma adunată prin subscripţia celor 86 de acţionari ai societăţii nou constituite. Pentru a putea redeschide spitalul avem nevoie de un fond evaluat la 900.000 de lei. Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Maramureş a condiţionat redeschiderea fostului spital abia după obţinerea acestor bani după care urmează iniţierea procedurilor de evaluare a serviciilor medicale. Sunt convins că până la urmă vom reuşi să strângem întreaga suma de bani", a spus Paşca.
Reprezentanţii CJAS Maramureş spun că abia după ce societatea înfiinţată are în fond cele 900.000 de lei se pot opera acţiunile de evaluare a serviciilor şi negocia contractul cadru de de finanţare.
'Acum ne aflăm în perioda antepremergătoare încheierii contractelor cu furnizorii de servicii medicale care trebuie finalizate până pe 30 iunie. Dacă unitatea din oraşul Baia Sprie va reuşi să rezolve toate aceste documente va putea intra cu data de 1 iulie în relaţie contractuală cu noi', a declarat purtătorul de cuvânt al CJAS Maramureş, Claudia Ganea.
Primarul oraşului Baia Sprie, Dorin Paşca a mai precizat că, în cazul care nu reuşeşte să adune banii necesari redeschiderii spitalului în acest an, cel târziu în a doua jumătate a anului 2012 spitalul va fi redeschis. AGERPRES /(AS- Leontin Cupar )
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Brăila: CJAS poate finanţare lunar doar 15 servicii medicale la domiciliu, deşi cererile sunt peste 70 Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Brăila poate asigura lunar finanţare doar pentru 15 servicii medicale la domiciliu, deşi sunt peste 70 de astfel de cereri, potrivit informaţiilor furnizate miercuri de dr. Camelia Nedelcu, preşedinte-director general al CJAS.
Galaţi: Zeci de furnizori de servicii medicale, sancţionaţi de Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Inspectorii Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Galaţi au aplicat sancţiuni unui număr de 46 de furnizori de servicii medicale în primul semestru al anului, au anunţat, joi, reprezentanţii Biroului de control al instituţiei.
Suceava: CJAS a semnat acte adiţionale la contractele cu furnizorii de servicii medicale Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Suceava a încheiat pentru luna aprilie acte adiţionale la contractele de furnizare de servicii medicale, medicamente şi dispozitive medicale cu furnizorii care se aflau în contract cu instituţia, în baza adresei CNAS ce are în vedere prevederile Contractului...
Bacău: Aproape 40% dintre dosarele depuse de furnizorii de servicii medicale, invalidate de CJAS Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Bacău a invalidat, din diferite motive, până miercuri, aproape 40% dintre dosarele depuse de furnizorii de servicii medicale pentru încheierea contractelor pentru anul 2012.
Ialomiţa: Spitalul Judeţean de Urgenţă şi Ambulanţa au semnat contractele de finanţare cu Casa de Asigurări Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Ialomiţa a reuşit să convingă ultimii doi furnizori de servicii medicale din judeţ, respectiv Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Slobozia şi Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Ialomiţa, să semneze contractele de finanţare a serviciilor medicale, după...
CJAS Suceava a încheiat acte adiţionale cu furnizorii de servicii medicale pentru trei luni Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Suceava a încheiat, pentru asigurarea continuităţii acordării asistenţei medicale în judeţ în perioada ianuarie - martie 2014, acte adiţionale la contractele de furnizare servicii medicale, medicamente şi dispozitive medicale din anul 2013, a declarat presei...