Cele mai citite
 


Bărbat preluat de SMURD după ce şi-a dat foc în faţa Palatului Cotroceni
joi, 9 iunie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un bărbat în vârstă de 50 de ani şi-a dat foc, miercuri, în faţa Palatului Cotroceni. El a fost preluat de un echipaj al Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD) şi dus la Spitalul Clinic de Urgenţă Universitar.
"Pacientul are arsuri de gradul I, II şi III pe mâini şi picioare, dar este în afara oricărui pericol", a declarat pentru AGERPRES şeful SMURD Bucureşti, dr. Bogdan Opriţa. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Harghita: În cei trei ani de la înfiinţare, SMURD a intervenit în aproape 2.300 de cazuri Angajaţii Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD) Harghita au intervenit, în cei trei ani de la înfiinţarea structurii, în aproximativ 2.300 de cazuri de urgenţe medicale, arată o analiză făcută publică marţi de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU).
Brăila: SMURD a intervenit anul trecut în peste 2.700 de cazuri Echipajele Serviciului Mobil de Urgenţă Reanimare şi Descarcerare (SMURD) din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Brăila au intervenit anul trecut în peste 2.700 de cazuri, ceea ce reprezintă trei sferturi din situaţiile de urgenţă semnalate la nivelul judeţului.
SMURD a asistat peste 225.000 de persoane în cinci ani de activitate Echipajele Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare au avut intervenţii până în prezent la peste 225.000 de persoane şi au primit peste 280.000 de solicitări, a declarat miercuri Stelian Duduş, inspector-şef al ISU Bucureşti, cu ocazia sărbătoririi a cinci ani de activitate SMURD în România...
Teleorman: Într-o lună de la înfiinţarea sa, SMURD a avut 550 de intervenţii Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD) din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Teleorman a intervenit pe parcursul lunii de când a fost înfiinţat la 550 de cazuri, în urma apelurilor făcute prin 112.
Brăila: ISU inaugurează Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare Făurei Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Brăila va inaugura vineri Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD) Făurei, investiţie realizată prin Programul Operaţional Regional pentru Situaţii de Urgenţă, a declarat joi, pentru AGERPRES, ofiţerul de relaţii publice al ISU Brăila...
Brăila: Echipajele SMURD, solicitate să intervină în peste 1.700 de cazuri Echipajele Serviciului Mobil de Urgenţă Reanimare şi Descarcerare (SMURD) Brăila au fost solicitate să intervină, de la începutul anului, în peste 1.700 de cazuri, după cum a declarat miercuri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al ISU Brăila, maior Ştefan Stoian.