Cele mai citite
 


Botoşani: Mai mult de o jumătate dintre medicii de familie au semnat contractele cu CJAS
joi, 9 iunie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Aproximativ 100 de medici de familie din judeţul Botoşani au semnat, până marţi, actele adiţionale la contractual-cadru privind furnizarea serviciilor medicale încheiat cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate, a declarat, pentru AGERPRES, vicepreşedintele Asociaţiei Medicilor de Familie din Botoşani, medicul Doru Culiceanu.
'În judeţul Botoşani, 60% din medici au semnat actele adiţionale. Judeţul este fruntaş pe ţară la semnat acte adiţionale. Printre medicii care au semnat se numără şi dintre cei care săptămâna trecută spuneau că nu vor semna', a afirmat Doru Culiceanu, care critică lipsa de solidaritate în rândul medicilor de familie.
La nivelul judeţului Botoşani există 160 de medici de familie. AGERPRES/(A - Cristian Lupaşcu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Botoşani: Toţi medicii de familie din judeţ au semnat pentru intrarea în grevă, de la 1 aprilie Toţi cei 168 de medici de familie din judeţul Botoşani, care sunt în contract cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS), vor intra, de la 1 aprilie, în grevă, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, preşedintele Asociaţiei Medicilor de Familie din Botoşani, Paul Şerban. Potrivit acestuia, medicii...
Botoşani: Medicii de familie, obligaţi să elibereze reţete electronice Directorul Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS), Costel Lupaşcu, a cerut tuturor medicilor de familie din judeţul Botoşani să implementeze sistemul de eliberare a reţetelor electronice.
Directorul CJAS Botoşani: Medicii care nu au lucrat nu vor fi plătiţi Medicii de familie din judeţul Botoşani care au refuzat să elibereze reţete şi trimiteri pentru pacienţii înscrişi pe liste pe motiv că nu au încheiat actele adiţionale la contractele cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) nu vor fi plătiţi.
Bistriţa-Năsăud: Medicii de familie cer majorarea numărului de consultaţii zilnice decontate de CJAS Cei peste 140 de medici de familie din judeţul Bistriţa-Năsăud vor ca noul contract pe care îl vor semna cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) să prevadă o majorare a numărului de consultaţii zilnice decontate, de la 21 cât este în prezent la 25, a declarat miercuri, în cadrul unei conferinţe...
Botoşani: Medici sancţionaţi pentru concedii medicale greşite, iertaţi în instanţă Doi medici de familie din judeţul Botoşani, care au fost sancţionaţi contravenţional de Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate, pentru că au eliberat certificate medicale greşite, au scăpat de plata amenzilor.
Suceava: Medicii de familie au de returnat CJAS aproape 400.000 lei pentru servicii neconforme Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Suceava a dispus, în urma controalelor efectuate anul trecut, recuperarea a aproximativ 600.000 lei de la furnizorii de servicii medicale, ponderea cea mai mare înregistrându-se în cazul medicilor de familie, a declarat, vineri, purtătorul de cuvânt al ...