Cele mai citite
 


Călăraşi: Peste 50% din medicii din judeţ au semnat contractul-cadru cu CAS
joi, 9 iunie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Peste 50% din medicii de familie din judeţul Călăraşi au semnat contractul-cadru cu Casa de Asigurări de Sănătate.
'Au semnat contractul peste 50% dintre medici. Au semnat cei care nu au rezistat presiunilor care s-au făcut asupra lor şi care nu au citit contractul şi nu-i interesează efectiv decât banii pe care îi primesc' a declarat, marţi, pentru AGERPRES, preşedintele Colegiului medicilor din Călăraşi, dr. Alexandra Cîra.
Aceasta consideră că noul contract cadru încalcă foarte mult drepturile pacienţilor iar medicii nu îşi pot face meseria corespunzător.
'În noul contract, banii pe care noi îi primim sunt ca în 2010, însă drepturile pacienţilor sunt încălcate foarte mult, iar condiţiile de muncă pentru a ne face meseria corect sunt mult mai proaste. (...) Noi credem că ne putem face meseria în condiţii corecte (...) nu să fim constrânşi de reguli aberante care nu ne dau voie să acordăm pacientului îngrijirile de care are nevoie', a mai spus dr. Alexandra Cîra.
La nivelul judeţului Călăraşi sunt 118 medici de familie. AGERPRES /(A-Mirel Tudorache)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Puţini medici din ţară au semnat actele adiţionale la contractul-cadru cu Casele de Asigurări de Sănătate (grupaj) Puţini medici din ţară au semnat actele adiţionale la contractul-cadru cu casele judeţene de asigurări de sănătate, fiind nemulţumiţi de valoarea serviciilor ce pot fi decontate prin sistemul public de asigurări. Ei consideră că noul contract cadru încalcă foarte mult drepturile pacienţilor iar medicii...
Puţini medici din ţară au semnat actele adiţionale la contractul-cadru cu Casele de Asigurări de Sănătate (grupaj II) Puţini medici din ţară au semnat actele adiţionale la contractul-cadru cu casele judeţene de asigurări de sănătate, fiind nemulţumiţi de valoarea serviciilor care pot fi decontate prin sistemul public de asigurări. Ei consideră că noul contract cadru încalcă foarte mult drepturile pacienţilor, iar medicii...
Călăraşi: CAS a finalizat semnarea actelor adiţionale de prelungire a valabilităţii contractelor semnate în anul 2010 Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Călăraşi informează printr-un comunicat transmis miercuri AGERPRES că este prima instituţie din ţară care a finalizat semnarea actelor adiţionale de prelungire a valabilităţii contractelor semnate în anul 2010 cu toţi furnizorii de servicii medicale aflaţi în contract...
Teleorman: Circa 60% dintre medicii de familie nu vor încheia contractul-cadru cu CAS Circa 60% din totalul de 178 de medici de familie din judeţul Teleorman au fost de acord, pe bază de semnătură, să nu încheie noul contract-cadru cu Casa de Asigurări de Sănătate (CAS), susţinând că dacă ar accepta condiţiile de subfinanţare ar valida falimentul propriilor cabinete.
Tulcea: Medicii de familie doresc ca vaccinările să fie plătite de Casa de Asigurări de Sănătate Medicii de familie din judeţul Tulcea doresc ca vaccinările care se efectuează în propriile cabinete să fie plătite de Casa de Asigurări de Sănătate (CAS), nu de către Direcţia de Sănătate Publică (DSP), aşa cum prevede decizia Ministerului Sănătăţii.
Tulcea: Medicii psihiatri, cei de familie şi CAS doresc modificarea Contractului cadru din acest an Medicii psihiatri şi Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) din Tulcea doresc modificarea Contractului cadru privind condiţiile acordării asistenţei medicale din acest an, astfel încât fie aceştia, fie medicii de familie să poată prescrie reţete persoanelor suferinde.