Cele mai citite
 


Cluj: Congresul Societăţii Anatomiştilor din România
joi, 9 iunie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Medici şi anatomişti din toate centrele universitare din ţară participă, la Cluj-Napoca, începând de joi, timp de trei zile, la cel de-al XII-lea Congres al Societăţii Anatomiştilor din România.
Temele congresului sunt "Embriologia Clinică" şi "Antropologia Medicală", iar cele 80 de lucrări ştiinţifice care vor fi susţinute de specialişti ilustrează preocupările actuale din acest domeniu, de la macroscopie la microscopie şi mecanica formaţiunilor subcelulare, de la masa cerebrală a fetusului la anatomia emoţiilor şi antropologia medicală.
Evenimentul se bucură de sprijinul conducerii Universităţii de Medicină şi Farmacie "Iuliu Haţieganu".
Lucrările congresului se vor desfăşura la Hotelul Golden Tulip Ana Dome din Cluj-Napoca. AGERPRES/ (AS - Carmen Fărcaşiu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Cluj: Congresul Asociaţiei de Endocrinologie Clinică din România reuneşte, la Cluj, specialiştii în domeniu Congresul Asociaţiei de Endocrinologie Clinică din România reuneşte, la Cluj-Napoca, la Universitatea de Medicină şi Farmacie "Iuliu Haţieganu", timp de patru zile, până sâmbătă, specialişti de renume din ţară.
Cluj: Specialişti de renume din ţară şi străinătate la Congresul Asociaţiei de Endocrinologie Clinică Specialişti în endocrinologie din ţară şi străinătate se vor reuni la Cluj-Napoca, la Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) "Iuliu Haţieganu", pentru a-şi prezenta rezultatele celor mai recente cercetări în domeniu, la Congresul Asociaţiei de Endocrinologie Clinică din România, care se va desfăşura...
Cluj: Rotary Club Cetăţuie dotează Clinica Medicală II cu aparatură de peste 80.000 de lei Clubul Rotary Cetăţuie din Cluj-Napoca a încheiat un proiect umanitar prin care a dotat cu aparatură Clinica Medicală II din Cluj-Napoca.
Cluj: În România există două milioane de diabetici şi trei milioane cu prediabet Numărul persoanelor cu diabet zaharat este în continuă creştere, relevă datele prezentate la Congresul Naţional al Federaţiei Române de Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice (FRDNBM), care se desfăşoară în perioada 5-7 noiembrie la Cluj-Napoca.
Primul congres internaţional despre descoperirea aquaporinei 1, la Cluj-Napoca Cercetători de renume din România şi din străinătate vor participa la primul Congres internaţional dedicat aquaporinei 1, care se va desfăşura la Cluj-Napoca (centru-vest), între 27 şi 29 octombrie a.c., pentru a marca împlinirea a 25 de ani de la descoperirea acesteia de către o echipă de cercetători...
Cluj: Trei reprezentanţi de renume ai vieţii medicale - în competiţia pentru funcţia de rector al UMF Competiţia pentru funcţia de rector al Universităţii de Medicină şi Farmacie (UMF) "Iuliu Haţieganu" din Cluj-Napoca se va desfăşura, joi, 15 decembrie, între trei reprezentanţi de frunte ai învăţământului superior medical - profesorii universitari dr. Constantin Ciuce, Petru Adrian Mircea şi Alexandru...