Cele mai citite
 


Cseke Attila: Contractarea serviciilor medicale cu spitalele va începe într-o săptămână sau două
joi, 9 iunie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Contractarea cu spitalele pentru servicii medicale va începe într-o săptămână sau două a declarat într-un interviu acordat AGERPRES, Cseke Attila, ministrul sănătăţii.
"Avem acum reguli noi de clasificare pentru această finanţare, fiecare casă judeţeană trebuie să-şi facă această modelare şi, fiind o valoare minim garantată în funcţie de clasa acordată spitalului respectiv, regulile de finanţare sunt schimbate. Practic, pentru prima dată sunt reguli de finanţare şi ceea ce este foarte important aici, având aceste reguli în afară de faptul că la spitalele mari se acordă un buget mai mare, dau şi posibilitatea unei anumite predictibilităţi, pentru că atât conducerea spitalului cât şi autoritatea locală, dacă spitalul este la o autoritate locală, îşi vor putea face o strategie. Vom face o evaluare a implicării autorităţilor locale, datele preliminare nu sunt foarte îmbucurătoare pentru că multe autorităţi locale nu au înţeles să se implice" a evidenţiat ministrul Sănătăţii. AGERPRES(A - Cornelia Stanciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Cseke Attila: Voi continua introducerea de reguli în sistemul de sănătate (interviu) Ministrul sănătăţii, Cseke Attila, a subliniat, în cadrul unui interviu acordat AGERPRES, că trebuie introduse reguli în sistemul de sănătate, care să fie respectate de toţi. Altfel, sistemul nu se va putea situa la nivelul celor din străinătate, a completat el. Ministrul a vorbit şi despre semnarea...
Cseke Attila: În sistemul sanitar trebuie instituite reguli care să fie şi respectate - interviu Bucureşti, 7 apr /Agerpres/ - Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a acordat un interviu Agenţiei Naţionale de Presă AGERPRES în care vorbeşte, între altele, despre noile programe naţionale de sănătate, descentralizarea sistemului, problemele de personal, dar şi despre subfinanţarea sistemului sanitar...
Ministrul Cseke Attila a anunţat noi reguli în sistemul de organizare a spitalelor Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a anunţat, miercuri, că începând de la 1 iunie, au fost introduse două reguli importante în sistemul de organizare a spitalelor.
Noi reguli în sistemul de organizare a spitalelor /ministru/ Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a anunţat, miercuri, că începând de la 1 iunie, au fost introduse două reguli importante în sistemul de organizare a spitalelor.
Cseke Attila: Cine nu se înscrie pentru acreditare pierde dreptul de finanţare Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila a precizat, într-un interviu acordat AGERPRES, că partea de clasificare a spitalelor a ţinut cont de competenţele spitalelor de zonele acoperite de pacienţii care vin dintr-o anumită zonă mai restrânsă sau mai largă, de dotările existente de personalul medical, în timp...
Ministrul Cseke Attila va continua să introducă reguli în sistemul de sănătate Trebuie introduse reguli în sistemul de sănătate, care să fie respectate de toţi, altfel, sistemul nu se va putea situa la nivelul celor din străinătate, a declarat ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, într-un interviu acordat Agerpres.