Cele mai citite
 


Man taken by emergency service after self-immolation in front of Cotroceni Palace
joi, 9 iunie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
A 50-year-old man set himself on fire in front of Cotroceni Palace on Wednesday. He was taken by a team of the Mobile Emergency Service for Resuscitation and Extrication (SMURD) and carried to the University Emergency Hospital.
"The patient has first-, second- and third-degree burns on arms and legs but is stable," SMURD coordinator, doctor Bogdan Oprita, told Agerpres. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Dr. Bogdan Opriţa: SMURD Bucureşti a participat, în doi ani, la aproape 53.000 de intervenţii Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare Bucureşti (SMURD) a realizat, în cei doi ani de activitate, 95.511 intervenţii, asistând 71.636 de persoane.
Dr. Bogdan Opriţa: Nimeni nu oferă certitudinea că nu vor fi modificări importante în sistemul de urgenţă Dr. Bogdan Opriţa, medicul-şef al SMURD Bucureşti, a declarat marţi, pentru AGERPRES, că proiectul de lege privind sistemul sanitar aflat în dezbatere nu dă certitudinea că nu se va modifica nimic în domeniul urgenţei.
Dr. Bogdan Opriţa: Johnny Răducanu a suferit un stop cardiac iresuscitabil Binecunoscutul jazzman şi compozitor Johnny Răducanu a murit, luni dimineaţă, la domiciliul său, în urma unui stop cardiac iresuscitabil.
Avionul SMURD cu care Mihai Câmpineanu de la Şuie Paparude va fi adus la Bucureşti a decolat Avionul cu care liderul formaţiei Şuie Paparude, Mihai Câmpineanu, va fi adus vineri la Bucureşti de la Timişoara a decolat deja din Capitală, a declarat coordonatorul SMURD, Bogdan Opriţa.
SMURD a asistat peste 225.000 de persoane în cinci ani de activitate Echipajele Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare au avut intervenţii până în prezent la peste 225.000 de persoane şi au primit peste 280.000 de solicitări, a declarat miercuri Stelian Duduş, inspector-şef al ISU Bucureşti, cu ocazia sărbătoririi a cinci ani de activitate SMURD în România...
Spitalele Floreasca, Elias, Bagdasar-Arseni şi Universitar sunt pregătite să preia răniţii din Muntenegru Şeful SMURD Bucureşti-Ilfov şi purtător de cuvânt al Spitalului Floreasca, dr. Bogdan Opriţa, a declarat luni pentru AGERPRES că a fost anunţat ca la Spitalul Floreasca să se pregătească câteva paturi pentru pacienţii care au fost răniţi în accidentul din Muntenegru.