Cele mai citite
 


Ministerul Sănătăţii cumpără 800.000 de doze de vaccin pentru imunizarea copiilor împotriva tuberculozei
joi, 9 iunie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Ministerul Sănătăţii (MS) cumpără 800.000 de doze de vaccin BCG, pentru imunizarea specifică împotriva tuberculozei a copiilor eligibili din România, în anul 2011, potrivit unei hotărâri de guvern publicate marţi în Monitorul Oficial.
Pentru achiziţia de vaccin, MS alocă din bugetul propriu aproape 106.000 de dolari, bani prevăzuţi în Programul naţional de imunizare, potrivit hotărârii adoptate pe 1 iunie.
Campania de imunizare se efectuează prin Fondul Naţiunilor Unite pentru Copii - UNICEF, iar MS va plăti în avans către UNICEF 30% din valoarea totală a achiziţiei, diferenţa urmând să fie achitată după recepţionarea cantităţii totale de vaccin BCG contra tuberculozei, se mai arată în document. AGERPRES/(AS - Claudiu Zamfir)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
MS a achiziţionat un milion de doze de vaccin anti-tuberculoză Ministerul Sănătăţii a achiziţionat un milion de doze de vaccin anti-tuberculoză (BCG) cu ajutorul UNICEF, care vor ajunge în România în maxim 10 zile, a anunţat MS printr-un comunicat transmis marţi AGERPRES.
Ministerul Sănătăţii a reînceput vaccinarea BCG Ministerul Sănătăţii (MS), prin Direcţia de Sănătate Publică Bucureşti, a organizat în principalele maternităţi din Capitală alte cinci centre unde se va efectua vaccinarea BCG a copiilor născuţi în perioada februarie-iunie a.c.
Executivul a aprobat hotărârea pentru achiziţionarea de vaccin BCG Executivul a aprobat, în şedinţa de miercuri, hotărârea privind achiziţionarea de către Ministerul Sănătăţii, cu sprijinul Fondului Naţiunilor Unite pentru Copii (UNICEF), a vaccinului BCG, folosit pentru vaccinarea nou-născuţilor împotriva tuberculozei.
Suceava: Ministerul Sănătăţii a repartizat judeţului 12.500 doze vaccin BCG pentru nou născuţi Un număr de 12 500 de doze de vaccin BCG, împotriva tuberculozei, destinat imunizării nou născuţilor au fost repartizate judeţului Suceava şi urmează să fie distribuite maternităţilor şi medicilor de familie din teritoriu, a declarat luni purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică, Adrian...
Vaccinarea BCG poate reîncepe din 5 iulie Bucureşti, 29 iun /Agerpres/ - Ministerul Sănătăţii recepţionează marţi cele un milion de doze de vaccin anti-tuberculoză (BCG) pe care le-a achiziţionat cu ajutorul UNICEF.
Ministerul Sănătăţii va achiziţiona în regim de urgenţă 120.000 de doze de vaccin hexavalent Ministerul Sănătăţii va achiziţiona în regim de urgenţă 120.000 de doze de vaccin hexavalent necesar pentru imunizarea bebeluşilor, a declarat luni pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al MS, Laurenţiu Colintineanu.