Cele mai citite
 


Harghita: Suspiciunea de infectare cu A/H1N1 nu a fost confirmată
joi, 30 iulie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri, Gripa porcina
 

Miercurea Ciuc, 30 iul /Agerpres/ - Analizele de laborator efectuate la Institutul Cantacuzino din Bucureşti nu au confirmat prezenţa virusului A/H1N1 la bătrâna de 72 de ani internată la Spitalul de Boli Infecţioase din Miercurea Ciuc.

Şeful Direcţiei de Sănătate Publică Harghita, dr. Emilia Braic, a declarat că, din fericire, bătrâna nu este infectată cu virusul gripal A/H1N1, dar va rămâne sub supraveghere medicală şi va primit tratament specific simptomelor.

Septuagenara a mers la medicul de familie prezentând simptome de gripă. Pentru că a afirmat că a primit vizita unor rude din Canada, a existat suspiciunea că ar fi infectată cu virusul A/H1N1. Femeia a fost izolată la Spitalul de Boli infecţioase din Miercurea Ciuc şi a primit tratament antiviral, evoluţia stării de sănătate fiind bună. AGERPRES/ (Gina Ştefan)

 

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Emil Boc : Suntem în graficul măsurilor stabilite de OMS Bucureşti, 04 iunie /Agerpres/ - Premierul Emil Boc a declarat, miercuri, la postul public de radio, că primul caz de gripă nouă diagnosticat în România nu a luat prin surprindere, întrucât Executivul a stabilit încă de la sfârşitul lunii aprilie măsurile ce trebuie adoptate în asemenea situaţie.
Gripa nouă, o 'urgie' în beneficiul companiilor farmaceutice (experţi ruşi) În realitate, nu există niciun fel de pandemie de aşa-numită gripă porcină sau nouă, iar întreaga isterie legată de virusul A H1N1 nu este decât o modalitate de îmbogăţire în particular a companiilor farmaceutice, au declarat marţi, într-o conferinţă de presă la Moscova, reprezentanţi ai Asociaţiei de...
Boc: Avem situaţia sub control în ceea ce priveşte gripa nouă Bucureşti, 04 iunie /Agerpres/ - Premierul Emil Boc a dat asigurări, joi, că situaţia este sub control în ceea ce priveşte gripa nouă, chiar dacă au apărut două noi cazuri suspecte de îmbolnăvire.
(Corespondenţă Agerpres) Gripa nouă a făcut 13 victime în Italia (revista presei) Corespondentul Agerpres, Marius Frăţilă, transmite: Gripa porcină continuă să facă victime în Italia, numărul deceselor urcând la sfârşitul săptămânii trecute la 13 persoane, focarul cel mai grav fiind la Napoli, relatează jurnalele italiene de luni în primele pagini.
Experţii OMS, care au pornit lupta globală cu gripa nouă, suspectaţi de corupţie Pandemia de gripă porcină s-ar putea dovedi a fi una din cele mai grandioase afaceri de corupţie din timpurile noastre, la această concluzie au ajuns jurnaliştii danezi care au investigat relaţiile de afaceri dintre o seamă de experţi ai Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS) şi unele dintre cele mai...
Specialiştii Medlife au contribuit la identificarea primului caz de gripă nouă Bucureşti, 04 iunie /Agerpres/ - Pacienta diagnosticată cu virusul gripal H1N1 a fost suspectată, în primă instanţă, în cadrul Hyperclinicii Medlife Griviţa din Bucureşti.