Cele mai citite
 


PSD Cluj îl somează pe Emil Boc în problema medicilor de familie
joi, 9 iunie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Preşedintele PSD Cluj, Remus Lăpuşan, îl somează pe prim-ministrul Emil Boc să rezolve problema medicilor de familie şi să aibă un dialog cu aceştia.
'Îl somăm pe Emil Boc să aibă dialog cu medicii de familie, să dea curs solicitărilor. Este vorba de 50 de milioane de euro, bani pe care guvernul îi găseşte întotdeauna pentru ministerul Elenei Udrea, pentru un judeţ pedelist, o telecabină sau o fântână cântătoare', a declarat, miercuri, într-un comunicat de presă, Remus Lăpuşan.
Liderul social-democrat consideră că lui Emil Boc îi convine situaţia creată cu medicii de familie pentru că face economii pe spatele românilor care să îşi plătească medicamentele şi consultaţiile.
'Dl Victor Ponta, preşedinte PSD, şi dl Crin Antonescu, preşedinte PNL, s-au întâlnit ieri, 7 iunie a.c. cu reprezentanţii Colegiului medicilor şi cu mai mulţi parlamentari, membri în comisiile pentru sănătate, pentru a găsi soluţii pentru rezolvarea diferendului care a făcut ca medicii de familie să nu semneze contractele cu Casa Naţionala de Asigurări de Sănătate. USL este solidară atât cu medicii, cât şi cu pacienţii pentru ca dacă se vrea există soluţii imediate pentru rezolvarea problemelor', a mai afirmat Remus Lapuşan, potrivit comunicatului.
AGERPRES/ (AS-Marius Septimiu Avram)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Colegiul Medicilor Cluj îi solicită premierului să ia în considerare demisia preşedintelui CNAS Colegiul Medicilor Cluj i-a trimis o scrisoare deschisă premierului Emil Boc în care îi solicită să ia în considerare demisia preşedintelui Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, Lucian Duţă.
Victor Ponta: CNAS ar trebui să fie sub controlul Parlamentului Casa Naţională de Asigurări de Sănătate (CNAS) ar trebui să fie sub controlul Parlamentului, doar în acest fel putându-se elimina controversele şi speculaţiile cu privire la interesele care stau în spatele funcţionării acestei instituţii, declară preşedintele PSD, copreşedintele Uniunii Social Liberale...
Ponta consideră că noul ministru al Sănătăţii trebuie să combată corupţia PDL din CNAS Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, vineri, că, din punctul său de vedere, noul ministru al Sănătăţii, Ritli Ladislau, trebuie să combată "corupţia PDL din Casa Naţională de Asigurări de Sănătate" şi să schimbe actualul preşedinte al Casei.
Olguţa Vasilescu: PSD cere imperativ Guvernului să deblocheze posturile din sănătate PSD cere imperativ Guvernului Boc să deblocheze posturile din sistemul sanitar, angajaţii din sănătate nefiind bugetari, ci plătiţi din fondurile Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, senatorul social-democrat Lia Olguţa Vasilescu, purtător de cuvânt al...
Cluj: Protest al PSD împotriva scindării UMF Târgu Mureş Aproximativ 70 de persoane au participat, vineri, la o acţiune de protest organizată de PSD Cluj-Napoca împotriva scindării UMF Târgu Mureş.
Premierul Emil Boc: Noul contract-cadru va ajuta la o mai bună finanţare a spitalelor Primul ministru Emil Boc şi-a exprimat marţi în şedinţa de guvern aprecierea faţă de noul contract-cadru elaborat de Ministerul Sănătăţii şi Casa Naţională de Asigurări de Sănătate, arătând că documentul care va intra în vigoare de la 1 iunie va duce la o mai bună finanţare a spitalelor.