Cele mai citite
 


Managerul de la Ambulanţa Ilfov, revocat din funcţie
joi, 30 iulie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Bucureşti, 30 iul./Agerpres/ - Managerul de la Serviciul de Ambulanţă al Judeţului Ilfov, asistenta medicală Florentina Rudeanu, a fost revocată joi de Consiliului Director, a declarat pentru AGERPRES, directorul Direcţiei de Sănătate Publică al Judeţului (DSPJ) Ilfov, dr. Dorin Voicu

El a menţionat că interimar, până la organizarea unui concurs, a fost numit directorul medical al Ambulanţei Ilfov, dr. Cristian Grasu.

Medici ai Serviciului de Ambulanţă Ilfov au cerut, miercuri, transferul la Serviciul de Ambulanţă al Capitalei pentru că nu au acceptat numirea noului manager, Florentina Rudeanu. AGERPRES/(Cornelia Stanciu)

 

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Un nou record mondial: 7.000 de români vor învăţa simultan cum să acorde primul ajutor Societatea de Salvare Bucureşti şi Serviciul de Ambulanţă Ilfov au iniţiat un demers inedit şi anume 7.000 de români vor învăţa simultan pe un stadion cum să facă resuscitare şi să acorde primul ajutor, urmând să stabilească un nou record mondial, a anunţat, marţi, dr. Alis Grasu, managerul Serviciului...
Medici ai Ambulanţei Ilfov contestă numirea noului manager Bucureşti, 29 iul /Agerpres/ - Medici ai Serviciului de Ambulanţă Ilfov solicită transferul la Serviciul de Ambulanţă al Capitalei pentru că nu sunt de acord cu noul manager.
MS: Regretăm atitudinea iresponsabilă a fostului director general al Institutului Cantacuzino, Radu Iordăchel Ministerul Sănătăţii îşi susţine toate punctele de vedere prezentate în urma Raportului Corpului de Control, care a fundamentat decizia revocării din funcţie a fostului director general al Institutului Cantacuzino, Radu Iordăchel, şi consideră că decizia de a schimba managementul institutului a fost...
Dr. Alis Grasu: Primul ajutor şi resuscitarea sunt vitale Managerul Serviciului de Ambulanţă al Municipiului Bucureşti-Ilfov, dr. Alis Grasu, a declarat, luni, pentru AGERPRES că este extrem de important să se acorde primul ajutor unei persoane care cade pe stradă, pentru că acest prim ajutor poate salva viaţa celui în nevoie.
Sălaj: Director interimar la Casa de Asigurări de Sănătate Directorul de Relaţii Contractuale al Casei de Asigurări de Sănătate (CAS) Sălaj, Marius Tăutu, a fost numit joi pe postul de director general interimar al instituţiei menţionate, după ce cu o zi înainte fostul director Cladiu Bârsan primise un ordin de revocare din funcţie.
Dr. Bogdan Opriţa: SMURD Bucureşti a participat, în doi ani, la aproape 53.000 de intervenţii Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare Bucureşti (SMURD) a realizat, în cei doi ani de activitate, 95.511 intervenţii, asistând 71.636 de persoane.