Cele mai citite
 


Reprezentanţii medicilor de familie au intrat la discuţii cu ministrul sănătăţii şi cu preşedintele CNAS
joi, 9 iunie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Reprezentanţii medicilor de familie au intrat la discuţiile cu ministrul sănătăţii şi cu preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS), dr. Lucian Duţă.
Reprezentanţii au intrat la ora 14,00 la discuţii cu ministrul sănătăţii şi preşedintele CNAS, dr.Lucian Duţă.
Ei sunt susţinuţi de câteva zeci de medici de familie care aşteaptă afară rezultatele discuţiilor.
Medicii de familie spun că sunt dispuşi să facă unele concesii, dar doresc să fie respectate. AGERPRES/(AS - Cornelia Stanciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Orban: Ministrul Sănătăţii şi preşedintele CNAS, chemaţi săptămâna viitoare la audieri în Parlament Ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, şi preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, Vasile Ciurchea, vor fi audiaţi săptămâna viitoare în Comisia de sănătate a Camerei Deputaţilor pe tema funcţionării cardului de sănătate, a declarat, marţi, liderul deputaţilor PNL, Ludovic Orban.
Timiş: Preşedintele CNAS, Cristian Buşoi, pregăteşte măsuri antifraudă în sistemul sanitar Preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS), Cristian Buşoi, pregăteşte măsuri antifraudă pentru reducerea risipei banilor publici, acestea urmând să fie anunţate după ce le va discuta cu premierul Victor Ponta şi cu ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu.
Medicii de familie aşteaptă o soluţie pentru finanţarea cabinetelor După aproape două ore de discuţii, medicii de familie au ieşit de la întâlnirea dintre reprezentanţii lor şi reprezentanţii Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS) mediată de ministrul sănătăţii, Cseke Attila, cu unele probleme tehnice rezolvate, legate de relaţia cu pacientul, de informatizare...
Ministrul Sănătăţii şi preşedintele CNAS, la Palatul Victoria Preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS), Lucian Duţă, a sosit marţi la sediul Guvernului.
Ministrul Sănătăţii doreşte ca fondul naţional unic pentru asigurări de sănătate să fie administrat separat Ministerul Sănătăţii intenţionează aducerea Casei Naţionale de Asigurări pentru Sănătate (CNAS) în subordinea instituţiei şi scoaterea fondului unic de asigurări de sănătate de la Ministerul Finanţelor Publice şi trecerea acestuia în administrarea CNAS, de la 1 ianuarie 2011, a anunţat, marţi, într-o...
CNAS şi Casele judeţene de asigurări, în teren pentru a monitoriza modul de utilizare a cardului de sănătate Echipe de monitorizare ale CNAS şi caselor judeţene de asigurări de sănătate acordă suport furnizorilor de servicii medicale şi farmaceutice aflaţi în relaţie contractuală cu acestea, informează un comunicat transmis marţi AGERPRES.