Cele mai citite
 


Teleorman: Intervenţie a pompierilor pentru recuperarea cadavrului unui bărbat din râul Vedea
joi, 9 iunie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Cadavrul unui bărbat de 30 de ani a fost recuperat miercuri de o echipă de pompieri militari de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Teleorman dintr-o zonă din vecinătatea comunei Buzescu, unde se extrage nisip din râul Vedea.
Purtătorul de cuvânt al ISU Teleorman, Gelu Dragomir, a declarat pentru AGERPRES că după aproximativ două ore, în urma apelului primit prin 112 la ora 14,00, cadavrul a fost scos la suprafaţă chiar când se luase decizia aducerii unor scafandri din Bucureşti.
Intervenţia, la care au luat parte pompieri, jandarmi, poliţişti şi un echipaj de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă, a impus folosirea unei bărci pneumatice şi a accesoriilor specifice, zona de pe Vedea fiind împânzită pe circa 100 de metri pătraţi cu gropi de adâncimi de 6-8 metri.
Conform martorilor, bărbatul a intrat în apa râului pentru a face baie.AGERPRES/(AS - Ştefan Stan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Olt: ISU a organizat primul exerciţiu în caz de accident naval pe Dunăre Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt a desfăşurat miercuri, în premieră, un exerciţiu în caz de accident naval cu victime multiple pe Dunăre, a anunţat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Dan Nedeloiu.
Comunicat de presă - ISU Teleorman Gestionarea situaţiilor de urgenţă de la nivelul judeţului Teleorman
Mehedinţi: Dispecerat comun ISU-SAJ, operaţionalizat la Drobeta Turnu Severin Un dispecerat integrat comun între Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă şi Serviciul Judeţean de Ambulanţă a fost operaţionalizat în judeţul Mehedinţi, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al structurii, Ramona Nistor.
Arad: Serviciul de Ambulanţă şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă şi-au unit dispeceratele Subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, dr. Raed Arafat, a declarat, vineri, la inaugurarea Dispeceratului medical integrat de la Arad, că prin unirea celor două dispecerate - de la Serviciul de Ambulanţă şi de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) - s-a urmărit eficientizarea acestor...
ISU Bucureşti a intervenit în cazul a 83 de copaci prăbuşiţi; 25 de autovehicule au fost avariate Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Dealu Spirii" (ISU) al Municipiului Bucureşti a intervenit în 143 de situaţii ca urmare a fenomenelor meteorologice periculoase, echipajele de pompieri militari participând la degajarea a 83 copaci prăbuşiţi pe carosabil, imobile, reţele de energie electrică...
ISU Mureş: A fost pus în aplicare planul roşu de intervenţie stabilit pentru judeţul Bistriţa-Năsăud Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) 'Horea' al judeţului Mureş a anunţat, miercuri, că, în urma accidentului feroviar petrecut între localităţile Gledin şi Râpa de Jos, la km 33+200m, din cauza amplorii evenimentului şi a numărului mare de victime, a fost pus în aplicare planul roşu de intervenţie...