Cele mai citite
 


Timiş: Traficul s-a reluat la Chizătău, după accidentul în care au fost implicate două autotrenuri
joi, 9 iunie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Traficul rutier a fost reluat, miercuri, la Chizătău, în judeţul Timiş, în urma accidentului în care au fost implicate două autotrenuri, a anunţat Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.
Circulaţia s-a desfăşurat deviat, pe câteva străzi din localitate, din cauza accidentului produs miercuri dimineaţă, în care o persoană a fost rănită.
Două tiruri, din care unul înmatriculat în Bulgaria, s-au ciocnit pe drumul care face legătura între Timişoara şi Lugoj, pe raza localităţii Chizătău.
Unul dintre şoferi a fost rănit şi a fost transportat la Spitalul Judeţean Timişoara.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Timiş, Andreea Cinteză, accidentul s-ar fi produs din cauză că unul dintre şoferi ar fi adormit la volan. AGERPRES/ (AS - Andreea Rotaru)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Timiş: Peste 60 de cadre medicale de la Spitalul Judeţean Timişoara, audiate în cazul arhitectei Casei Poporului Peste 60 de cadre medicale de la Spitalul Judeţean Timişoara au fost audiate în ultimele zile la Poliţia Timiş, în calitate de martori, în legătură cu cazul fostei paciente Anca Petrescu, arhitecta Casei Poporului.
Timiş: Operaţii urologice laparoscopice la Spitalul Judeţean Timişoara, în premieră în vestul ţării La Blocul Operator al Clinicii de Urologie din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Timişoara s-a repus în funcţiune, în această săptămână, o sală modernă de intervenţii chirurgicale prin endoscopie înaltă şi joasă, care a fost supusă unei renovări şi modernizări extensive, cu sprijin privat.
Timiş: La Spitalul Judeţean Timişoara s-au înregistrat câteva situaţii de cronici decompensaţi de căldură Şeful Unităţii Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean Timişoara, dr. Mihai Grecu, a declarat luni pentru AGERPRES că în ultimele 48 de ore, nicio persoană nu a ajuns la spital din cauza caniculei, ci au fost doar câteva situaţii de cronici decompensaţi de căldură.
Timiş: Spitalul Judeţean va relua anul viitor proiectul cu finanţare UE de 10 milioane de euro, acum pierdut Spitalul Judeţean Timişoara va relua anul viitor procedurile pentru proiectul de finanţare europeană în valoare de aproape 10 milioane de euro destinat utilării cu aparatură medicală ultraperformantă a tuturor cabinetelor de specialitate din cadrul Ambulatoriului spitalului, finanţare care acum a fost...
Timiş: Proiect european ERASMUS+ pentru reducerea numărului de amputaţii Spitalul Judeţean Timişoara găzduieşte luni şi marţi întâlnirea inaugurală a unui proiect ERASMUS+ de care vor beneficia medicii specializaţi în chirurgie vasculară şi endovasculară, prin Centrul pentru Promovarea Învăţării Permanente (CPIP), şi care va permite extinderea aplicării tehnicilor moderne...
Timiş: Spitalul Judeţean Timişoara va avea un heliport Spitalul Judeţean Timişoara va avea un heliport nou, care va putea deservi zborurile elicopterelor SMURD ce transportă cazurile de urgenţă.