Cele mai citite
 


Un bărbat protestează urcat pe un stâlp de iluminat la Palatul Cotroceni
joi, 9 iunie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un bărbat de aproximativ 30 de ani s-a urcat miercuri pe un stâlp de iluminat în zona Palatului Cotroceni şi ameninţă că-şi va da foc pe motiv că în România drepturile omului nu sunt respectate.
Acesta a afişat o pancartă pe care scrie că justiţia din România nu ţine cont de drepturile omului. El a cerut să vină preşedintele şi ministrul justiţiei să vorbească cu ei despre cum se face justiţie în România.
La faţa locului se află un echipaj de poliţie şi o maşină de la ambulanţă.
Bărbatul susţine că va protesta în continuare şi nu va coborî de pe stâlp timp de trei zile dacă nu vine cineva să vorbească cu el. AGERPRES/(AS, Mirela Bărbulescu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Grasu (Asociaţia Serviciilor de Ambulanţă): Deficitul de personal este de 42%; 80% dintre maşini au peste 8 ani Deficitul de personal la Ambulanţă este de 42% la nivel naţional, iar 80% dintre maşini au peste opt ani, a declarat, joi, preşedintele Asociaţiei Serviciilor de Ambulanţă din România, Cristian Grasu.
Prahova: Ambulanţă implicată într-un accident la Ploieşti; cinci persoane, între care asistenta şi pacientul, rănite Cinci persoane au fost rănite, duminică seară, într-un accident care a avut loc într-o intersecţie din zona de nord a Ploieştiului şi în care au fost implicate o ambulanţă a Serviciului Judeţean Prahova, aflată în misiune, şi un autoturism.
Iaşi: Ambulanţă avariată, după ce a fost lovită în plin de o dubiţă O ambulanţă care se afla în trafic cu semnalele acustice şi luminoase pornite a fost avariată, după ce a fost lovită în plin de o dubiţă în zona campusului studenţesc Tudor Vladimirescu din Iaşi.
Alba: Ambulanţă răsturnată - accident soldat cu rănirea uşoară a trei persoane printre care un pacient O ambulanţă s-a răsturnat, vineri, pe DN1, la intersecţia cu drumul către localitatea Sîntimbru, în urma coliziunii cu un autoturism care nu i-a acordat prioritate de trecere, ambulanţierul, asistenta şi un pacient fiind răniţi uşor.
Constanţa: Bătrân dispărut după ce a fost luat cu ambulanţa de acasă şi dus la spitalul de la Medgidia Un bătrân semiparalizat, de 72 de ani, din satul constănţean Negureni ce aparţine de oraşul Băneasa, este dat dispărut şi căutat de poliţişti după ce a fost luat cu ambulanţa de acasă luni, dus apoi la Spitalul Municipal Medgidia şi lăsat ulterior să plece pentru că nu a fost necesară internarea.
Bihor: Ambulanţa va organiza, în premieră naţională, cursuri gratuite de prim ajutor pentru populaţie Conducerea Serviciului Judeţean de Ambulanţă Bihor va organiza gratuit, lunar, cursuri de prim ajutor şi resuscitare pentru populaţia bihoreană interesată de astfel de lucruri, a anunţat, vineri, managerul Ambulanţei, dr. Daniela Petrişor, cu ocazia inaugurării noului sediu al instituţiei.