Cele mai citite
 


Brăila: Medicii de familie, revoltaţi că nu şi-au primit banii
joi, 30 iulie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Brăila, 30 iul /Agerpres/ - Medicii de familie din Brăila sunt revoltaţi pentru că nu şi-au primit banii de la Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) pentru facturile medicale prestate pe luna iunie

Potrivit preşedintelui Societăţii Medicilor de Medicina Familiei, Ileana Brânză, pentru clarificarea acestei situaţii a fost depusă la CJAS o notificare, semnată de toţi medicii de familie din Brăila, şi se aşteaptă un răspuns oficial.

În replică, preşedintele-director al CJAS Brăila, Mariana Tarachiu, a dat asigurări că, în prima deschidere de credite din august, medicii de familie vor avea prioritate la plăţi.

"Deschiderea de credite nu a acoperit plata integrală pe care CJAS o are faţă de furnizori. Dar în prima deschidere de credite care va fi între 3 şi 6 august, cu prioritate vor fi plătiţi medicii de familie, nu în detrimentul altor furnizori, ci în limita creditelor bugetare deschise", a declarat Tarachiu. AGERPRES/(Ecaterina Ignat)

 

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
3.000 de pacienţi la un medic de familie, în Vâlcea Râmnicu Vâlcea, 5 aug /Agerpres/ - În judeţul Vâlcea există 3.000 de pacienţi la un medic de oraş, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, Constantin Rădulescu, directorul Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Vâlcea.
CJAS Suceava a eliberat puţine carduri de sănătate, iar unii solicitanţi nu au calitatea de asigurat Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Suceava a eliberat de pe 9 ianuarie şi până în prezent un număr de 1.302 carduri de sănătate, din totalul de 19.990 returnate de operatorul de servicii poştale, a declarat pentru AGERPRES, vineri, purtătorul de cuvânt al instituţiei, Anda Sălăgean.
CJAS Vâlcea a decontat, în 2013, peste 1 milion de lei reprezentând servicii medicale în străinătate Casa Judeţeană de ASIGURÃRI DE SÃNÃTATE (CAS) Vâlcea a decontat în anul 2013 peste 1 milion de lei pentru operaţii de care au beneficiat vâlcenii în străinătate, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, directorul instituţiei, Alin Voiculeţ.
CJAS Iaşi: Scandalul aşa zisei creşteri a preţului de referinţă a medicamentelor este artificial şi tendenţios Directorul Casei Judeţene a Asigurărilor de Sănătate (CJAS) Iaşi, Iulian Şerban, afirmă că scandalul mediatic referitor la aşa zisa creştere a preţului de referinţă a medicamentelor gratuite şi compensate este artificial şi tendenţios, neavând nici un suport în cifrele reale.
CJAS Suceava a încheiat acte adiţionale cu furnizorii de servicii medicale pentru trei luni Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Suceava a încheiat, pentru asigurarea continuităţii acordării asistenţei medicale în judeţ în perioada ianuarie - martie 2014, acte adiţionale la contractele de furnizare servicii medicale, medicamente şi dispozitive medicale din anul 2013, a declarat presei...
CJAS Gorj a achitat 2,8 milioane de lei pentru decontarea reţetelor Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj a achitat plăţile reţetelor eliberate de farmacii pentru medicamentele gratuite şi compensate distribuite bolnavilor din judeţ în luna mai a anului trecut, valoarea totală a sumei plătite fiind de circa 2,8 milioane lei.