Cele mai citite
 


Vaslui: Poliţiştii anchetează moartea unui bebeluş
joi, 9 iunie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui a deschis, marţi, o anchetă în cazul unui bebeluş din municipiul Huşi în vârstă de trei luni care a decedat la domiciliul părinţilor.
Potrivit medicilor de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui, cel mai probabil bebeluşul a murit sufocat, după ce mama lui, în timp ce dormea, s-ar fi rostogolit peste el în pat.
'Noi am fost solicitaţi să intervenim de bunica micuţului. Femeia se afla pe o bancă în curtea casei când a sunat la Ambulanţă, după ce fiica ei a ieşit cu copilul în braţe spunând că micuţul nu mai respiră. Din ce a constatat echipajul deplasat la faţa locului, copilul ar fi murit sufocat după ce mama lui s-ar fi rostogolit peste el în pat în timp ce dormea. Oricum, în momentul în care ambulanţa a ajuns la locul intervenţiei, bebeluşul era decedat, fără a se mai poate face ceva pentru salvarea lui', a declarat, marţi, pentru AGERPRES managerul SAJ Vaslui, Aurora Popa. AGERPRES/(AS - Claudiu Andone)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
UPDATE/Vaslui: Un bebeluş a fost găsit decedat în casă Un bebeluş din localitatea vasluiană Chirceşti a fost găsit mort în casă de nişte vecini. Potrivit reprezentanţilor Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui, părinţii nu ar fi fost acasă când copilul a decedat.
Vaslui: Bebeluş mort din cauza intoxicaţiei cu nitriţi Un bebeluş în vârstă de o lună din localitatea Vetrişoaia, judeţul Vaslui, a decedat luni dimineaţă, iar fratele său geamăn a ajuns la spital.
Vaslui: Asistenta de la Ambulanţă care a sustras bani de la un pacient, mutată disciplinar la Huşi Asistenta medicală de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui, care a sustras bani din bagajul unui pacient care era transferat între două secţii ale Spitalului Judeţean, a fost mutată disciplinar la substaţia Huşi.
Vaslui: Un echipaj de la Ambulanţă a fost bătut de rudele unui pacient Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui a deschis joi o anchetă în cazul unor angajaţi de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) care au fost agresaţi de rudele unui bărbat din localitatea vasluiană Docăneasa care trebuia transportat la spital.
Vaslui: Ambulanţa a ajuns la o solicitare cu întârziere de peste o oră din cauza drumului O salvare de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui a reuşit să ajungă tractată de un tractor la solicitarea primită, miercuri la amiază, din localitatea Zgura, acolo unde o femeie în vârstă de 77 de ani a decedat iar ginerele acesteia era în stare gravă în urma unei presupuse intoxicaţii cu...
Vaslui: Poliţiştii anchetează moartea unui bebeluş Un bebeluş de patru săptămâni din localitatea Griviţa, judeţul Vaslui, a murit, în noaptea de marţi spre miercuri, în locuinţa părinţilor din cauze deocamdată necunoscute.