Cele mai citite
 


Yemen: preşedintele Saleh se află în stare 'stabilă'
joi, 9 iunie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Preşedintele yemenit Ali Abdullah Saleh, spitalizat la Riad după ce a fost rănit într-un bombardament la Sanaa, se află în 'stare stabilă', a asigurat miercuri un responsabil saudit, informează AFP.
'Preşedintele Saleh este în stare stabilă şi aşteaptă o operaţie estetică', a adăugat responsabilul, care s-a exprimat sub rezerva anonimatului, referindu-se la o intervenţie destinată să repare zgârieturile şi arsurile suferite de şeful statului yemenit în timpul atacului.

Responsabilul citat a considerat 'nefondate' informaţiile de presă privind o deterioare a stării de sănătate a preşedintelui yemenit.

Ali Abdullah Saleh şi alţi câţiva înalţi responsabili au fost răniţi vinerea trecută într-un atac cu obuze pe care se presupune că membrii unor triburi l-au lansat asupra palatului prezidenţial de la Sanaa.AGERPRES/(Violeta Gheorghe)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
O operaţie estetică pentru bărbaţi la fiecare două minute în Brazilia Altădată tabu pentru bărbaţii din Brazilia, chirurgia plastică a progresat treptat, actualmente la fiecare două minute un bărbat suferind o intervenţie chirurgicală din raţiuni estetice, a indicat Societatea Braziliană de Chirurgie Plastică (SBCP), informează agenţia France Presse.
Un chirurg a refuzat să-i facă o operaţie estetică lui Whitney Houston cu puţin înaintea morţii Whitney Houston n-a putut face o operaţie de chirurgie estetică cu două săptămâni înaintea morţii din cauza stării de sănătate precare.
Otoplastia, singura operatie estetica ce se poate efectua din copilarie Cunoastem cu totii cel putin o persoana care este complexata din cauza marimii, a formei urechilor sale ori, in cele mai multe cazuri, de faptul ca sunt mult prea departate de cap. Urechile clapauge aduc numeroase complexe, mai ales in cazul copiilor care pot fi umiliti de catre colegi din aceasta cauza...
Cum îţi îmbunătățesc operaţiile estetice viaţa Reprezentând un trend în ascesiune, auzim din ce în ce mai des despre operaţiile estetice şi se pare că toată lumea le practică. Cele mai populare proceduri, precum augmentarea sânilor, lifting-ul facial, lipoaspiraţia şi rinoplastia, toate au ceva în comun.
Ponta: Doi dintre militarii răniţi în Afganistan au fost externaţi, sunt în stare foarte bună Riad, 30 apr - Trimisul special al AGERPRES, Doroteea Purcărea, transmite: Doi dintre militarii români răniţi joi dimineaţă în Afganistan au fost externaţi şi se află în stare foarte bună, a anunţat premierul Victor Ponta.
Iaşi: O femeie a murit după a treia intervenţie de chirurgie estetică O femeie în vârstă de 30 de ani, care a fost adusă în stare gravă la Spitalul Universitar ''Sfântul Spiridon'' din Iaşi după ce a suferit o intervenţie de chirurgie estetică la sâni, la o clinică privată din municipiu, a murit în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă.