Cele mai citite
 


Frica de Injectii
joi, 9 iunie 2011   ::   1 Comentarii :: :: Stiri, Pediatrie, Mama si copilul
 

 

 
 
 
 
 
 
 
Vaccinarile copiilor sunt necesare, dar asta nu linisteste pe niciun copil cand vine vorba de intepat cu acul.

 

 

Sugestii referitoare la vaccinare:

Copilului trebuie sa i se spuna ca toata lumea trebuie sa primeasca respectivul vaccin pentru a fi sanatos.

Trebuie sa stie ca poate plange, dar ar fi bine sa incerce sa fie curajos.

Stati calmi si relaxati in preajma copilului.
 
In timpul administrarii vaccinului, incercati sa cantati impreuna, sa vorbiti sau sa spuneti o gluma. Incercati sa abateti atentia copilului de la vaccin.

Dupa administrarea vaccinului, laudati-va copilul si spuneti-i cat sunteti de mandri pentru comportamentul lui.

Implicati-l intr -o activitate placuta sau oferiti-i un cadou dupa o vizita la doctor.
 
Anuntati-l inainte pentru a avea la ce sa se gandeasca in timpul vizitei la doctor.

 

Articol preluat de pe www.musetel.ro

Notare
Comentarii
de bebi
Scurt si la obiect,trebuie sa invatam copiii arta pragmatismului de la cea mai frageda varsta.

Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Un nou sistem de vaccinare fără seringă a fost testat pe cobai Teama de seringi sau de ace poate fi în curând uitată de persoanele care trebuie să facă un vaccin sau injecţii datorită unui nou sistem de vaccinare care foloseşte nişte microace non-metalice ce a fost testat cu succes pe cobai, conform publicaţiei britanice Financial Times.
Franţa recomandă două doze de vaccin împotriva gripei A(H1N1) Ministerul francez al Sănătăţii menţine recomandarea ca imunizarea împotriva gripei A(H1N1) să se facă cu două doze de vaccin, nu cu una singură, până când testele clinice în curs vor indica o schemă fixă de vaccinare, transmite Reuters.
Frica de stomatolog Dragul meu cititor, Incep astazi sa-ti scriu si daca te va interesa ce am sa-ti spun voi continua aceasta serie de scrisori, pana voi epuiza tot bagajul de informatii acumulate timp de aproape 20 de ani de practica stomatologica.
DOCUMENTAR - Săptămâna Europeană de Prevenire a Cancerului de Col Uterin Săptămâna Europeană de Prevenire a Cancerului de Col Uterin va fi marcată de Coaliţia de Prevenire a Cancerului de Col Uterin, formată la initiaţiva Fundaţiei Renaşterea, în perioada 20 ianuarie - 26 ianuarie. Seria de evenimente îşi propune să atragă atenţia asupra mortalităţii provocate de cancerul...
Frica şi furia distrug sistemul imunitar, avertizează Dalai Lama Sentimentele negative precum frica şi furia distrug sistemul imunitar, în timp ce 'pacea minţii' contribuie la menţinerea sănătăţii omului, a afirmat luni Dalai Lama al XIV-lea, într-o declaraţie făcută reporterului Ria Novosti la New Delhi, invocând experienţa sa de viaţă.
Un vaccin i-ar putea ajuta pe fumători să renunţe la tutun Un vaccin antifumat injectabil pentru a evita recidiva la fumătorii care încearcă să renunţe la tutun este în atenţia industriei de mai bine de zece ani. Peste câteva luni se va şti dacă va fi autorizată vânzarea lui. Grupul farmaceutic britanic GlaxoSmithKline a anunţat luni, 16 noiembrie, că a semnat...