Cele mai citite
 


Sanatatea dentara si copiii
joi, 9 iunie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Pediatrie, Video, Mama si copilul
 

 

 

 

 

Copiii si adolescentii nu sunt imuni la problemele dentare, iar tratarea lor in faza incipienta ii poate scuti de foarte multe neplaceri, atat de oridin fizic, cat si emoțional.

 

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Copiii mai mici decât colegii lor ar putea fi diagnosticaţi în mod eronat cu ADHD (studiu) Mulţi copii de vârstă şcolară ar putea fi diagnosticaţi în mod eronat cu sindromul ADHD (deficit de atenţie/tulburare hiperkinetică), comportamentul lor explicându-se, în realitate, prin faptul că sunt mai mici ca vârstă şi, deci, mai puţin maturizaţi decât colegii lor de clasă, indică un studiu realizat...
Copiii de la "Marie Curie" cu sindrom hemolitic-uremic fac progrese vizibile; unul va fi externat Cei şapte copii cu sindrom hemolitic-uremic sunt bine şi fac progrese vizibile, a declarat, marţi, ministrul Sănătăţii, Patriciu Achimaş-Cadariu.
Copiii cu handicap din sectorul 6 beneficiază de echipă mobilă de recuperare Un număr de 10 copii nedeplasabili au fost incluşi, în prima lună de funcţionare a echipei mobile care furnizează servicii de recuperare a copiilor cu handicap, în programul de recuperare medicală şi reabilitare, în cadrul proiectului ''Creşterea capacităţii autorităţilor administraţiei publice locale...
Copiii polonezi internaţi în două spitale braşovene sunt în afara pericolului Cei 11 copii, cu vârste între 14 şi 18 ani, din Polonia, internaţi miercuri seară la Spitalul Clinic de Copii şi Spitalul de Boli Infecţioase din Braşov cu scaune diareice, sunt în afara pericolului, având stări medii şi uşoare.
Copiii bolnavi de artrita juvenila idiopatica – forma sistemica, victime ale unei suferinte care ar putea fi evitata Societatea Romana de Reumatologie Pediatrica atrage atentia asupra insuficientei tratamentului unor categorii de copii cu artrita idiopatica juvenila.
Copiii implicaţi în accidentul din Ferentari rămân sub supraveghere până luni Bucureşti, 24 oct /Agerpres/ - Cei doi copii implicaţi în accidentul care a avut loc în cartierul Ferentari, duminică dimineaţă, rămân sub supraveghere medicală, ei fiind internaţi la Spitalul ''Marie Curie'', secţia ortopedie.