Cele mai citite
 


Buzău: Medicii de familie nu renunţă la protest şi nu vor semna actele adiţionale
vineri, 10 iunie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Cel puţin 50 de medici de familie din judeţul Buzău nu renunţă la protest şi nu vor semna actele adiţionale la noul contract cadru pe 2011-2012, se arată într-un comunicat transmis joi de filiala Buzău a Patronatului medicilor de familie.
'Toate solicitările anunţate după întâlnirea cu Ministrul Sănătăţii şi cu preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate rămân valabile. Începând de astăzi, 9 iunie, a.c., ne-am manifestat disponibilitatea de a recomanda colegilor să depună doar mapele de contractare, dar acest lucru nu înseamnă că vom semna actele adiţionale sau contractele. Mapele conţin doar actele necesare contractării serviciilor şi prin depunerea lor ne arătăm disponibilitatea soluţionării conflictului, însă nu renunţăm la protest', se mai precizează în comunicatul de presă.
Angela Mazdrag, preşedintele Patronatul medicilor de familie din judeţul Buzău, a declarat, pentru Agerpres, că începând de marţi, 14 iunie, toate serviciile oferite pacienţilor în cabinetele medicilor de familie vor fi taxate.
Potrivit sursei citate, acest comunicat survine după ce joi dimineaţa prefectul judeţului, Paul Beganu, a anunţat într-o conferinţă de presă că 138 din cei 202 medici de familie din judeţ au semnat contractul cu Casa de Asigurări de Sănătate, iar numărul acestora va creşte în cursul acestei săptămâni. AGERPRES(AS, A-Dorin Ivan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Puţini medici din ţară au semnat actele adiţionale la contractul-cadru cu Casele de Asigurări de Sănătate (grupaj II) Puţini medici din ţară au semnat actele adiţionale la contractul-cadru cu casele judeţene de asigurări de sănătate, fiind nemulţumiţi de valoarea serviciilor care pot fi decontate prin sistemul public de asigurări. Ei consideră că noul contract cadru încalcă foarte mult drepturile pacienţilor, iar medicii...
Bistriţa-Năsăud: Medicii de familie se vor emigranţi, în semn de protest faţă de contractul cadru cu CJAS Zeci de medici de familie din judeţul Bistriţa-Năsăud s-au prezentat joi la sediul Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) pentru a depune cereri de eliberare a noului certificat de medic specialist, necesar în vederea obţinerii certificatului de conformitate pe baza căruia vor putea emigra şi...
Buzău: Peste 100 de medici de familie au încasat sume mai mari în urma decontării de servicii medicale Peste 100 din cei 200 de medici de familie din judeţul Buzău au încasat de la Casa judeţeană de Asigurări de Sănătate sume mai mari în urma decontării de servicii medicale acordate unor persoane care nu aveau calitatea de asigurat, rezultă dintr-un raport al Curţii de Conturi Buzău.
Buzău: Peste 100 de medici de familie refuză să semneze noua formă a contractului-cadru Peste o sută de medici de familie din judeţul Buzău au înaintat joi o notificare Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate prin care anunţă că refuză să semneze noua formă a contractului-cadru.
Ministrul sănătăţii atrage atenţia CNAS asupra unor 'grave abateri' în derularea contractelor Ministrul sănătăţii, Cseke Attila, i-a atras atenţia joi preşedintelui Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, Lucian Duţă, asupra unor "grave abateri" în derularea contractelor dintre casele de asigurări şi cabinetele medicilor de familie, prin aplicarea "neuniformă şi incoerentă" a prevederilor ...
Puţini medici din ţară au semnat actele adiţionale la contractul-cadru cu Casele de Asigurări de Sănătate (grupaj) Puţini medici din ţară au semnat actele adiţionale la contractul-cadru cu casele judeţene de asigurări de sănătate, fiind nemulţumiţi de valoarea serviciilor ce pot fi decontate prin sistemul public de asigurări. Ei consideră că noul contract cadru încalcă foarte mult drepturile pacienţilor iar medicii...