Cele mai citite
 


Giurgiu: Doar 11 medici de familie nu au semnat contractele în judeţ
vineri, 10 iunie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Doar 11 medici de familie, din totalul celor 111, din judeţul Giurgiu nu au semnat actele adiţionale la contractul cu Casa de Asigurări de Sănătate pentru decontarea serviciilor medicale.
"Dacă la finalul săptămânii trecute aproximativ 80 la sută dintre medicii de familie din judeţ semnaseră contractele cu CAS Giurgiu, acum numărul acestora a ajuns la 90 la sută", a declarat joi, pentru AGERPRES, reprezentanta CJAS Giurgiu Liliana Doagă.
În judeţul Giurgiu nu s-au înregistrat deocamdată situaţii de pacienţi care să solicite transferarea pe listele altor medici de familie pe motiv că doctorii la care sunt înscrişi nu le mai eliberează reţete gratuite sau compensate. AGERPRES/(A - Camelia Bigan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Medicii de familie din Dolj nu mai pot elibera retete gratuite sau compensate Medicii de familie din judeţul Dolj nu mai pot elibera, de luni, reţete gratuite sau compensate, după ce Casa de Asigurări de Sănătate /CAS/ Dolj a refuzat să semneze clauzele suplimentare la contractele-cadru pe 2010, iar vechile contracte au expirat la 30 aprilie 2010, transmite corespondentul AGERPRES...
Giurgiu: Aproximativ 80 la sută din medicii de familie din judeţ vor încheia contracte cu CAS Aproape 80 la sută din medicii de familie din judeţ şi-au exprimat opţiunea de a încheia în continuare contracte cu Casa de Asigurări de Sănătate Giurgiu pentru acordarea asistenţei medicale.
Tulcea: Medicii de familie doresc ca vaccinările să fie plătite de Casa de Asigurări de Sănătate Medicii de familie din judeţul Tulcea doresc ca vaccinările care se efectuează în propriile cabinete să fie plătite de Casa de Asigurări de Sănătate (CAS), nu de către Direcţia de Sănătate Publică (DSP), aşa cum prevede decizia Ministerului Sănătăţii.
Giurgiu: CAS va intra fără datorii în noul an Casa de Asigurări de Sănătate Giurgiu va achita toate datoriile către spitale şi Serviciul de Ambulanţă Giurgiu pentru acest an în urma rectificării bugetare cu suma de aproximativ cinci milioane de lei.
Mirela Profir (PMF Dolj): Medicii nu vor mai putea elibera reţete gratuite sau compensate Medicii de familie din judeţul Dolj sunt hotărâţi să nu semneze noul contract-cadru cu Casa de Asigurări de Sănătate în forma impusă de aceasta.
Satu Mare: Medicii de familie refuză semnarea contractului cu Casa de Asigurări de Sănătate Medicii de familie din judeţul Satu Mare au decis prin vot, în şedinţa de joi, să nu semneze contractele cadru cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate în forma propusă de Ministerul Sănătăţii şi CNAS, iar prin urmare vor percepe taxe pentru consultaţii şi nu vor mai elibera reţete compensate.