Cele mai citite
 


Gorj: Sancţiuni în valoare de 50.000 lei pentru furnizorii de servicii medicale din judeţ
vineri, 10 iunie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Inspectorii Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj au efectuat, pe parcursul lunii mai, o serie de controale la furnizorii de servicii medicale din judeţ, aplicând sancţiuni în valoare de câteva zeci de mii de lei pentru neregulile constatate.
Preşedinte CJAS Gorj, Gheorghe Cocină, a declarat joi, pentru AGERPRES, că în perioada menţionată au fost efectuate 23 de controale la furnizorii de servicii medicale, între care medici de familie, stomatologi, farmacii, dar şi la Spitalul Judeţean din Târgu-Jiu şi Spitalul Orăşenesc din Motru. Sancţiunile au fost aplicate, în mare parte, pentru nerespectarea clauzelor contractuale şi serviciile efectuate şi neraportate.
"Pentru luna mai, am avut planificate 18 controale la furnizorii de servicii medicale, dar am efectuat 23. Şapte la medicii de familie, două la medici specialişti, două la stomatologi, trei la tot atâtea farmacii şi unul la un laborator de analize. De asemenea, s-au făcut controale tematice şi la Spitalul Judeţean de Urgenţă şi la cel din Motru, dar şi la cinci persoane fizice autorizate privind contribuţiile la asigurările de sănătate. În urma neregulilor depistate la unităţile verificate, inspectorii CJAS au aplicat sancţiuni în valoare de 50.000 de lei", a precizat Gheorghe Cocină.
Preşedintele CJAS Gorj a menţionat că verificările la furnizorii de servicii medicale vor continua în perioada următoare. AGERPRES/(AS - Irina Poenaru)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Gorj: Circa 77 000 lei, imputaţi Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu în luna octombrie Reprezentanţii Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj au efectuat pe parcursul lunii octombrie o serie de controale la Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Târgu-Jiu, pentru neregulile depistate fiind imputată suma de 77 000 lei, a declarat, miercuri, preşedintele interimar al instituţiei...
Gorj: Furnizorii de servicii medicale din judeţ, sancţionaţi de CJAS Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj a imputat unor medici de familie, în urma controalelor efectuate pe parcursul lunii octombrie la furnizorii de servicii medicale din judeţ, suma de 2.684 lei pentru servicii raportate eronat către CJAS, a declarat miercuri, directorul instituţiei, Daniel...
Gorj: CJAS a repartizat peste 10 milioane de lei spitalelor din judeţ Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj a distribuit unităţilor spitaliceşti şi laboratoarelor de analize din judeţ, medicilor de familie şi Serviciului de Ambulanţă aproximativ 12.400.000 lei, bani primiţi la ultima rectificare de buget.
Gorj: Amenzi în valoare de 680.000 lei aplicate de CJAS pentru neregulile depistate la furnizorii de servicii medicale Reprezentanţii Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj au efectuat în primele şase luni ale acestui an peste o sută de controale la furnizorii de servicii medicale din judeţ, neregulile constatate fiind sancţionate cu amenzi în valoare de 680.000 lei.
Gorj: Peste 300.000 lei imputaţi în primele nouă luni furnizorilor de servicii medicale Reprezentanţii Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj au imputat, în primele nouă luni ale anului, furnizorilor de servicii medicale aflaţi în relaţie contractuală cu instituţia peste 300.000 lei în urma neregulilor relevate de controalele efectuate, se arată într-o situaţie postată pe site-ul...
Directorul CJAS Gorj: Este foarte posibil să se reintroducă contractele cu medicii stomatologi Directorul Casei Judeţene de asigurări de sănătate (CJAS) Gorj, Daniel Bondoc, a anunţat, miercuri, în cadrul Comisiei de Dialog Social, că este posibil să se revină la contractarea serviciilor stomatologice, la mai bine de un an după ce s-au încheiat finanţările pentru medicina stomatologică.