Cele mai citite
 


Braşov: Copii dintr-o tabără de la Bran, internaţi la boli infecţioase
vineri, 31 iulie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri, Pediatrie
 

Braşov, 31 iul /Agerpres/ - Un număr de 24 de copii dintr-o tabără din Bran au fost internaţi, în noaptea de joi spre vineri, la Spitalul de Boli Infecţioase din Braşov, iar alţi trei la Spitalul de Copii din Braşov cu probleme gastrointestinale.

Directorul Spitalului de Boli Infecţioase din Braşov, dr. Felicia Constandiş, a declarat pentru AGERPRES că evoluţia celor 24 de copii este favorabilă prezentând forme uşoare şi medii de boală. O parte dintre copii urmează să fie externaţi în cursul zilei de vineri, iar alţii sâmbătă şi ultimii, probabil, duminică.

Unii dintre copiii din tabăra de la Bran au refuzat să fie internaţi chiar dacă prezentau simptome ale bolii.

Nu se cunoaşte cu exactitate cauza îmbolnăvirii copiilor, în prezent Direcţia Sanitar-Veterinară Braşov şi Direcţia de Sănătate Publică desfăşurând o anchetă la pensiunea din Bran.

Copiii sunt din judeţele Sibiu şi Bacău, precum şi din Bucureşti. AGERPRES/(Jana Pintili)

 

 

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vaslui: Direcţia Sanitar Veterinară, acţionată în instanţă Direcţia Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Vaslui a fost dată în judecată de membrii unei familii care s-au îmbolnăvit de trichineloză după ce ar fi consumat de porc despre care angajaţii unui laborator al instituţiei au spus că nu este infestată trichinella spiralis. Oamenii...
Comunicat de presă - Direcţia sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Sibiu Inspectorii Direcţiei Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Sibiu, au efectuat în cursul lunii aprilie, acţiuni de control la unităţile care procesează, depozitează şi comercializează produse alimentare de origine animală şi nonanimală.
Nouă inspectori de la Direcţia Sanitar Veterinară Bucureşti, reţinuţi de procurorii DNA Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) au reţinut nouă inspectori de la Direcţia Sanitar-Veterinară din Bucureşti pentru fapte de corupţie, au declarat, miercuri, pentru AGERPRES, surse judiciare.
Josh Hartnett, spitalizat pentru probleme gastrointestinale Los Angeles, 8 aprilie /Agerpres/ - Actorul Josh Hartnett este în continuare într-un spital din Los Angeles, după ce a fost internat luni dimineaţă din cauza unor probleme gastrointestinale, relatează site-ul Contactmusic, consultat de Agerpres.
Braşov: Rezultatele finale ale analizelor DSVSA la lapte şi corn sunt negative Direcţia Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) din Braşov a finalizat, miercuri, analizele privind laptele, cornul şi paiele de unică folosinţă folosite de elevii şcolilor generale nr.31 din Braşov şi nr.2 din Codlea, iar acestea sunt negative, a declarat, pentru AGERPRES, directorul...
Braşov: Brânza care a îmbolnăvit peste 20 de copii din Făgăraş conţinea stafilococul coagulazo pozitiv Direcţia Sanitar Veterinară pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Braşov a anunţat vineri, într-un comunicat de presă transmis AGERPRES, că în urma analizelor de laborator a probelor luate din produsele lactate consumate de mai mulţi copii şi adulţi din Făgăraş care au ajuns la spital s-a constatat că...