Cele mai citite
 


Preşedintele CJAS Brăila: Relaţia cu medicii de familie este una foarte bună şi le mulţumesc pentru asta
vineri, 10 iunie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Preşedintele CJAS Brăila, Luciana Boboc, a declarat, joi, că relaţia cu medicii de familie este una foarte bună la nivelul judeţului, motiv pentru care le-a mulţumit public pentru colaborarea de care dau dovadă.
''Relaţia cu medicii de familie este una foarte bună şi, pentru această relaţie deosebită, le mulţumesc tuturor. Nu este meritul meu, ci este meritul tuturor, pentru că ne aşezăm la masă şi discutăm. Evident că există nemulţumiri şi de o parte şi de alta, dar este important să discutăm, pentru că numai astfel putem să ajungem la un rezultat. Consider că nu este reuşita mea, ci este meritul lor, pentru că au înţeles că trebuie să respectăm cetăţeanul şi asiguraţii sunt cei care au de câştigat'', a declarat Luciana Boboc, într-o conferinţă de presă.
Preşedintele CJAS a precizat că toţi cei 143 de medici din Brăila au semnat actul adiţional pentru prelungirea contractului-cadru, iar CJAS va plăti toate serviciile medicale, atâta timp cât medicii de familie au contracte încheiate cu CJAS.
Întrebată dacă, la nivelul judeţului Brăila, au fost descoperite cazuri de reţete eliberate pentru pacienţi decedaţi sau situaţii de internări fictive şi abuzive, aşa cum a semnalat preşedintele CNAS, Lucian Duţu, aceasta a arătat că ''nu s-au confirmat astfel de cazuri, iar dacă ele vor fi descoperite vor fi aduse la cunoştinţa opiniei publice''. AGERPRES/ (A - Ecaterina Ignat)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Brăila: Aproape un milion de lei din fondurile CJAS pentru protezele cumpărate bătrânilor peste 60 de ani Aproape un milion de lei au fost alocaţi din fondurile Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Brăila, în primul semestru al acestui an, pentru protezele medicale cumpărate bătrânilor peste 60 de ani, a informat directorul CJAS, Luciana Boboc.
Brăila: Persoanele în vârstă au beneficiat de peste 135 de mii de reţete Bătrânii cu vârsta peste 60 de ani au beneficiat, de la începutul anului, de peste 135 de mii de reţete eliberate de farmaciile aflate în contract cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS), potrivit informaţiilor furnizate de preşedintele - director general al CJAS Brăila, dr. Camelia Nedelcu...
Brăila: Persoanele cu vârsta peste 60 de ani au beneficiat de peste 190 mii de reţete Persoanele cu vârsta peste 60 de ani au beneficiat, de la începutul anului, de peste 190 de mii de reţete eliberate de farmaciile aflate în contract cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS), potrivit informaţiilor furnizate luni de preşedintele - director general al CJAS Brăila, dr. Camelia...
Puţini medici din ţară au semnat actele adiţionale la contractul-cadru cu Casele de Asigurări de Sănătate (grupaj) Puţini medici din ţară au semnat actele adiţionale la contractul-cadru cu casele judeţene de asigurări de sănătate, fiind nemulţumiţi de valoarea serviciilor ce pot fi decontate prin sistemul public de asigurări. Ei consideră că noul contract cadru încalcă foarte mult drepturile pacienţilor iar medicii...
Brăila: Medicii de familie decid vineri dacă semnează noul contract-cadru Decizia privind semnarea noului contract-cadru cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate va fi luată de medicii de familie din Brăila într-o şedinţă care va avea loc vineri, a declarat preşedintele Asociaţiei Medicilor de Familie din Brăila, Viorica Naumaov.
Brăila: Au fost activate 9.700 de carduri de sănătate, din totalul de 220.000 Cardurile de sănătate activate, în prezent, la nivelul judeţului Brăila, sunt în număr de 9.700, din totalul de 220.000 distribuite asiguraţilor, a declarat luni, în conferinţă de presă, directorul Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Brăila, Camelia Nedelcu.