Cele mai citite
 


UPDATE Dr. Mihăilă: Medicii de familie depun actele pentru semnarea contractelor; protestul însă continuă
vineri, 10 iunie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Medicii de familie îşi depun, începând de joi, actele pentru încheierea contractului-cadru pentru servicii medicale pe 2011, a declarat, pentru AGERPRES, dr. Doina Mihăilă, preşedintele Federaţiei Patronatelor Medicilor de Familie din România.
Ea a precizat însă că protestul continuă până marţea viitoare, timp în care nu se vor elibera reţete compensate şi gratuite, bilete de trimitere, dar pacienţii vor fi consultaţi gratuit.
Medicii de familie aşteaptă să vadă cum poate fi soluţionată problema finanţării cabinetelor lor.
Reprezentanţii medicilor de familie s-au întâlnit miercuri cu ministrul sănătăţii, fiind rezolvate unele probleme tehnice legate de relaţia cu pacientul, de informatizare, însă nu au obţinut bugetarea dorită pentru cabinetele lor.
"O singură problemă importantă nu s-a rezolvat - finanţarea cabinetelor noastre. Degeaba au fost rezolvate celelalte probleme dacă nu se obţine o finanţare corespunzătoare pentru cabinetele medicilor de familie. Am găsit deschidere la ministrul sănătăţii, dar nu şi la CNAS", preciza miercuri dr. Doina Mihăilă. AGERPRES/(AS - Cornelia Stanciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Medicii de familie nu vor elibera reţete compensate şi bilete de trimitere vineri şi luni Medicii de familie nu vor elibera reţete compensate şi nici bilete de trimitere vineri şi luni, au declarat reprezentanţii Societăţii Naţionale a Medicilor de Familie şi cei ai Federaţiei Naţionale a Patronatelor Medicilor de Familie.
Medicii de familie din Dolj nu mai pot elibera retete gratuite sau compensate Medicii de familie din judeţul Dolj nu mai pot elibera, de luni, reţete gratuite sau compensate, după ce Casa de Asigurări de Sănătate /CAS/ Dolj a refuzat să semneze clauzele suplimentare la contractele-cadru pe 2010, iar vechile contracte au expirat la 30 aprilie 2010, transmite corespondentul AGERPRES...
Medicii de familie nu vor mai elibera, începând de joi, reţete compensate şi gratuite Medicii de familie nu vor mai elibera, începând de joi, reţete compensate şi gratuite şi nici bilete de trimitere sau concedii medicale pentru că nu au semnat contractul-cadru cu casa de asigurări, a anunţat preşedintele Patronatului Medicilor de Familie, Doina Mihăilă.
Unii medici de familie au eliberat reţete compensate şi gratuite Medici de familie din judeţele Arad, Iaşi, Prahova şi Bucureşti au eliberat reţete compensate şi gratuite în această perioadă. 'Chiar din 1 aprilie unele farmacii au primit reţete compensate şi gratuite', a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, vicepreşedintele Colegiului Farmaciştilor din România, Clara...
Preşedintele CNAS crede că medicii de familie vor relua, de joi, eliberarea reţetelor compensate şi gratuite Preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, dr. Lucian Duţă, şi-a exprimat speranţa că medicii de familie ar putea să reia, începând de joi, prescrierea de reţete compensate şi gratuite.
Medicii de familie vor acorda consultaţii şi vor elibera reţete Bucureşti, 7 aprilie /Agerpres/ - Ministrul Sănătăţii, Ion Bazac, a anunţat, marţi, la încheierea negocierilor cu reprezentanţii medicilor de familie, că aceştia vor acorda asistenţă medicală şi vor elibera reţete compensate şi gratuite începând cu 1 aprilie, iar data nu este o păcăleală.