Cele mai citite
 


Vâlcea: Aproape jumătate dintre medicii de familie au depus dosarul pentru noul contract-cadru
vineri, 10 iunie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Peste 100 de medici de familie din Vâlcea şi-au depus dosarele pentru a semna noul contract-cadru, a declarat, joi, preşedintele CJAS Vâlcea, ec. Rodica Mărginean.
"Noi până mâine inclusiv (n.r. vineri) aşteptăm înscrierile, de aceea şi azi şi vineri avem program prelungit pentru a oferi sprijinul nostru celor care vor să încheie contractul cu noi. Până la această oră sunt 100 de medici care şi-au depus dosarele, mai sunt mulţi care o să vină şi probabil că până mâine seară va semna majoritatea medicilor de familie din judeţ. Este un lucru bun, poate că mulţi au înţeles că noul contract nu este deloc unul rău sau în defavoarea medicilor de familie. Cei care nu vor semna este treaba lor, înseamnă implicit că nu vor să mai lucreze cu noi, deşi am dubii că vor fi medici care nu vor depune dosarele", a precizat Mărginean.
În judeţul Vâlcea sunt 224 de medici de familie care au contract cu CJAS. Aceştia, în prezent, lucrează pe baza unui act adiţional la vechiul contract-cadru valabil până la sfârşitul lunii iunie.
Din toţi medicii de familie din Vâlcea doar 4 nu eliberează reţete. AGERPRES/(AS - Liviu Popescu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vâlcea: Toţi medicii de familie au semnat noul contract cu CJAS Toţi medicii de familie din judeţul Vâlcea au semnat noul contract cu Casa Judeţeană a Asigurărilor de Sănătate.
Doar 4 medici de familie din Vâlcea nu eliberează reţete, potrivit conducerii CJAS Doar patru medici de familie din judeţul Vâlcea au recunoscut că nu eliberează reţete, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, directorul CJAS, Rodica Mărginean.
Vâlcea: 90% dintre medicii de familie nu vor semna noul contract-cadru cu CAS Aproximativ 90% dintre medicii de familie vâlceni nu vor semna noul contract-cadru cu Casa de Asigură de Sănătate, a declarat, marţi, pentru AGERPRES, preşedintele Asociaţiei Profesionale a Medicilor de Familie din judeţ, dr. Cristiana Bărăgănescu.
Dr. Cristiana Bărăgănescu (APMF Vâlcea): Prevederile noului contract-cadru îi transformă pe medicii de familie în birocraţi Prevederile noului contract-cadru îi transformă pe medicii de familie în birocraţi şi mai puţin în furnizori de servicii medicale, consideră preşedintele Asociaţiei Profesionale a Medicilor de Familie din Vâlcea, Cristiana Bărăgănescu.
Bistriţa-Năsăud: Medicii de familie au ieşit în stradă şi refuză să semneze noul contract-cadru cu CJAS Peste o sută de medici de familie din judeţul Bistriţa-Năsăud au ieşit marţi în stradă pentru a protesta faţă de măsurile Ministerului Sănătăţii privind condiţiile acordării asistenţei medicale în cadrul sistemului de asigurări sociale de sănătate pentru anii 2011-2012 şi au anunţat că nu vor semna noile...
Medicii de familie vâlceni au adresat un memoriu Ministerului Sănătăţii, acuzând subfinanţarea din sistem Râmnicu Vâlcea, 18 feb /Agerpres/ - Asociaţia Profesională a Medicilor de Familie (APMF) din Vâlcea a înaintat Ministerului Sănătăţii un memoriu cu privire la 'subfinanţarea cronică' din sistem, a declarat, vineri, preşedintele asociaţiei, dr. Cristiana Bărăgănescu.