Cele mai citite
 


Argeş: Bărbat atacat de urs
sâmbătă, 11 iunie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un bărbat de 35 de ani a fost atacat şi rănit de un urs, vineri, în zona localităţii argeşene Sălătrucu, fiind transportat la spitalul din Curtea de Argeş pentru îngrijiri medicale.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, agent Laura Folea, atacul s-a produs în zona Ieroslave, la graniţa judeţelor Argeş şi Vâlcea, unde bărbatul, originar din comuna vâlceană Muiereasca, se afla cu o turmă de oi.
Ciobanul a fost muşcat de picior, dar a reuşit să scape de animalul agresiv şi a fost transportat cu o căruţă în comuna Sălătrucu, de unde a fost preluat de o ambulanţă şi dus la spitalul din Curtea de Argeş.
În zona montană din nord-vestul judeţului Argeş au fost relocaţi, în 2009, mai mulţi urşi din zona Sinaia. În ultimii ani s-au produs mai multe atacuri ale acestor animale, în urma cărora un bărbat şi-a pierdut viaţa şi mai multe persoane au fost rănite. AGERPRES/(AS - George Onea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Argeş: Pădurarul atacat de urs este în stare stabilă deşi a fost muşcat de mai multe ori Pădurarul atacat de un urs, vineri, într-o pădure de lângă localitatea argeşeană Corbeni, a fost muşcat de mai multe ori, însă starea lui este stabilă.
Argeş: Doar unul dintre cei doi pădurari atacaţi de urs va fi internat Doar unul dintre cei doi pădurari atacaţi de un urs, vineri, într-o pădure de lângă localitatea argeşeană Corbeni, va fi internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti, cel de-al doilea, care a suferit leziuni superficiale, neavând nevoie de spitalizare.
Forţe de ordine sporite şi puncte de prim ajutor la Curtea de Argeş în ziua înmormântării Reginei Ana Forţele de ordine vor fi sporite şi vor fi amenajate puncte de prim ajutor la Curtea de Argeş pe 13 august, ziua în care va fi înmormântată Regina Ana, a anunţat marţi prefectul judeţului, Cristian Soare.
Argeş: Ursul care a rănit doi pădurari a fost împuşcat Ursul care a atacat doi pădurari, vineri, a fost împuşcat, fiind astfel evitat riscul producerii unui alt atac, a anunţat prefectul judeţului Argeş, Cristian Soare.
Argeş: Pădurar atacat de un urs în zona localităţii Corbeni Un pădurar a fost atacat de un urs, vineri, în zona comunei Corbeni din zona de nord a judeţului Argeş, rănitul urmând să fie transportat pentru îngrijiri la spitalul din Curtea de Argeş.
UPDATE Argeş: Pădurar atacat de un urs în zona localităţii Corbeni Un pădurar a fost atacat şi rănit de un urs, vineri, într-o pădure de lângă localitatea argeşeană Corbeni, din zona de nord-vest a judeţului Argeş.