Cele mai citite
 


Fostul campion mondial de surf Andy Irons, decedat în 2010, ar fi murit în urma unei crize cardiace
sâmbătă, 11 iunie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Americanul Andy Irons, triplu campion mondial de surf din 2002 până în 2004, decedat la vârsta de 32 de ani în noiembrie anul trecut, ar fi murit în urma unei crize cardiace, a anunţat joi la Honolulu familia fostului sportiv.
Conform rezultatelor autopsiei date publicităţii de familie, decesul lui Andy Irons a survenit brusc în urma unui stop cardiac ca urmare a obstrucţiei arterei principale.
În raportul medicilor legişti se arată că ar fi fost vorba de "ingerarea unui amestec de medicamente" ca şi cauză secundară a decesului. Urme de Xanax, metadonă, cocaină şi metamfetamină au fost găsite în organismul surferului.
În comunicat, familia susţine că Andy Irons lua regulat Xanax şi Zolpidem pentru a combate anxietatea sau insomnia, dar aceste medicamente erau prescrise de medicii săi.
Trupul neînsufleţit al lui Irons a fost descoperit în noiembrie anul trecut într-o cameră a hotelului Grand Hyatt Hotel din apropiere de Dallas (Texas).
AGERPRES (Vlad Constantinescu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Dr. Lucian Vasiliu: Etnobotanicele au efecte mai grave decât cocaina sau heroina Consumul de substanţe etnobotanice are efecte mai grave decât consumul de heroină sau cocaină, a declarat, pentru AGERPRES, dr. Lucian Vasiliu, de la Centrul de Detoxifiere al Spitalului de Psihiatrie 'Alexandru Obregia'.
Vrancea: O femeie gravidă a decedat în spital O femeie de 37 de ani, gravidă, a decedat vineri seară la Secţia de Ginecologie a Spitalului de Urgenţă "Sfântul Pantelimon" din municipiul Focşani.
Insomnia poate provoca crize cardiace (studiu) Insomnia, de care suferă peste o treime din populaţie, ar spori riscul de crize cardiace, arată un studiu norvegian publicat luni în Statele Unite. Studiul confirmă rezultatele cercetărilor anterioare, mai puţin extinse, care au stabilit o legătură între problemele de somn şi hipertensiunea arterială...
Prahova: Alegătorul care a făcut stop cardiac în secţia de votare a murit Ploieşti, 9 dec /Agerpres/- Alegătorul care a făcut stop cardiac într-o secţie de votare din municipiul Ploieşti a decedat la spital după câteva zeci de minute de resuscitare.
Timiş: Un actor a decedat din cauza unei infecţii a măduvei spinării Timişoara, 20 mar /Agerpres/ - Un actor al Teatrului Naţional Timişoara, Ioan Strugari, în vârstă de 29 de ani, a decedat, duminică, la Spitalul Judeţean Timişoara, în urma unui stop cardiac provocat de o infecţie a măduvei spinării.
Botoşani: Medic decedat în timp ce asigura garda la Spitalul Judeţean Mavromati Botoşani, 14 mai/ Agerpres/- Un medic de la Spitalul Judeţean de Urgenţă 'Mavromati' din Botoşani a decedat, duminică seară, în timp ce se afla de gardă pe Secţia de ortopedie.