Cele mai citite
 


Centru de zi pentru copii cu autism, în Capitală
vineri, 31 iulie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Bucureşti, 31 iul /Agerpres/ - Direcţia Generală de Asistenţă Socială a Municipiului Bucureşti anunţă deschiderea oficială a Centrului de zi pentru copii cu autism sau cu tulburări de spectru autist în str. Sălcetului nr. 5, sector 4.

Specialiştii centrului vor furniza, începând din data de 4 august, ora 10.30, servicii sociale pentru dezvoltarea deprinderilor de viaţă independentă, servicii de consiliere psihosocială individuală şi de grup, training pentru familiile copiilor cu autism în vederea realizării unei reţele de suport pentru acestea.

Acest centru este înfiinţat în cadrul programului PHARE 2006/018-147.04.02.03.02.01.803, Servicii Sociale, printr-un proiect cu o valoare totală de 72.251 euro, din care contribuţia Consiliului General al Municipiului Bucureşti se ridică la 36.000 euro.ASGERPRES/(AS)

 

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Centru de zi în sectorul 4 al Capitalei pentru copiii cu autism Direcţia Generală de Asistenţă Socială a Municipiului Bucureşti va deschide, din 30 noiembrie, un Centru de zi pentru copiii cu autism sau care au tulburări de spectru autist, în str. Sălcetului nr. 5, sector 4, Bucureşti.
Proiectul 'Centru de zi pentru copii cu autism'', finalizat Direcţia Generală de Asistenţă Socială a Municipiului Bucureşti anunţă finalizarea proiectului 'Centrului de zi pentru copii cu autism sau cu tulburări de spectru autist', în data de 30 noiembrie, în str. Sălcetului nr. 5, sector 4, Bucureşti.
Dâmboviţa: Centru de zi pentru copii care suferă de autism şi Sindrom Down, inaugurat la Târgovişte Un centru de zi pentru copii care suferă de autism şi Sindrom Down, primul de acest tip din judeţul Dâmboviţa, cu o capacitate de 50 de locuri, a fost inaugurat vineri la Târgovişte.
Un nou centru de zi pentru copiii cu autism, din ianuarie, la Bucureşti Un nou centru de zi pentru copiii şi adolescenţii cu autism se va deschide din ianuarie la Bucureşti.
Maramureş: Servicii sociale pentru 120 de copii care suferă de autism, finanţate printr-un grant european Baia Mare, 25 iun /Agerpres/- Asociaţia Autism Baia Mare a lansat, joi, proiectul "Servicii sociale integrate - asistenţă şi intervenţie în tulburări de dezvoltare" care are ca scop îmbunătăţirea abilităţilor de viaţă independentă a 120 de copii cu tulburare de dezvoltare.
Servicii sociale gratuite pentru copiii cu autism Bucureşti, 19 mai /Agerpres/ - Părinţii copiilor cu autism sau tulburări de spectru autist, cu vârste între 14-18 ani, din municipiul Bucureşti, se pot înscrie la Direcţia Generală de Asistenţă Socială a Municipiului Bucureşti, din str. Academiei, nr. 3-5, sector 3, pentru includerea acestor copii în...