Cele mai citite
 


Primarul general Sorin Oprescu doreşte reducerea redevenţei
sâmbătă, 11 iunie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, le-a promis, vineri, medicilor de familie că va reveni în Consiliul General cu un proiect de hotărâre de reducere a redevenţei.
"Doresc să scădem acestă redevenţă pentru a ieşi din situaţia aceasta de marasm a spaţiilor concesionate", a precizat Oprescu.
El a spus că va intra cu aceste propuneri în Consiliu pe 30 iunie, fără să avanseze o cifră privind reducerea redevenţei, dar a adăugat că şi-ar dori ca reducerea să fie una semnificativă, iar banii obţinuţi din încasări să fie folosiţi pentru refacerea cabinetelor medicilor de familie.
Cât priveşte motivele care i-au determinat pe medici să renunţe la protest, Oprescu a spus că este vorba de o formă acceptabilă de supravieţuire în condiţiile în care statul nu are bani.
Conform informaţiilor furnizate de reprezentanţii Asociaţiei Medicilor de Familie, în Bucureşti sunt aproximativ 1.000 de cabinete medicale care aparţin Primăriei Municipiului Bucureşti deservite de 953 de medici.
Aceştia au anunţat că începând de vineri, îşi reiau activitatea după ce 400 de medici au semnat actul adiţional la Ministerul Sănătăţii.
Ei s-au declarat nemulţumiţi de protocolul încheiat la minister, menţionând că nu au obţinut nicio finanţare. AGERPRES/(A - Sorin Peneş)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Sorin Oprescu: Avem bani pentru a asigura dotări minime în cabinetele medicale din şcolile bucureştene Toate cabinetele medicale din Bucureşti vor beneficia de dotări minime în valoare de aproximativ trei milioane de lei, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES primarul general Sorin Oprescu.
Ministerul Sănătăţii implementeză un program de reducere a sării din alimente Ministerul Sănătăţii implementează un program pe cinci ani pentru reducerea sării din alimente, a declarat joi prof. dr. Adrian Streinu-Cercel, în conferinţa de presă prilejuită de campania naţională "Viteza ucide ... nu numai în trafic! Controlează-ţi tensiunea arterială!".
Peste 400 de cabinete medicale şcolare în Capitală Un număr de 410 cabinete şcolare de medicină generală, aflate în subordinea Administraţiei Spitalelor din Primăria Municipiului Bucureşti (PMB), funcţionează, în prezent, la nivelul grădiniţelor, şcolilor şi liceelor bucureştene, a declarat, vineri, primarul general Sorin Oprescu.
Sorin Oprescu: Refacerea faţadelor imobilelor de pe marile bulevarde se va putea realiza cu bani europeni Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a anunţat miercuri că faţadele imobilelor de pe bulevardele centrale se vor putea reface cu bani europeni.
Primarul general nemulţumit de ritmul de derularea a programului de reabilitare a şcolilor prin BEI Primarul general al capitalei, Sorin Oprescu, i-a asigurat miercuri pe directorii din învăţământul preuniversitar că va finaliza cele 102 şcoli din programul BEI, exprimându-şi totodată o serie de nemulţumiri legate de ritmul lent şi lipsa unor dotări şi utilităţi la unele dintre aceste unităţi de învăţământ...
Sorin Oprescu reclamă faptul că nu îi sunt respectate drepturile la tratament în arest Primarul general suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, a făcut o sesizare la Ministerul Sănătăţii în care reclamă faptul că nu îi sunt respectate drepturile la tratament de către medicul de la locul de detenţie.