Cele mai citite
 


Sibiu: De la banchetul de absolvire a facultăţii la spital
sâmbătă, 11 iunie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un număr de 19 tineri au ajuns la spital direct de la banchetul de absolvire a facultăţii.
Tinerii, cu vârste cuprinse între 21 şi 24 de ani, au ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean Sibiu, cu dureri de stomac, vărsături şi greaţă, conform purtătorului de cuvânt al spitalului, Raluca Puşcă.
Din cei 19 pacienţi, doar doi au rămas internaţi la Secţia Clinică Infecţioase, însă starea lor este bună, după cum susţin medicii.
Deocamdată nu se cunoaşte cauza îmbolnăvirii tinerilor.
Restaurantul situat la marginea Sibiului, unde a avut loc banchetul, va fi inspectat de reprezentanţii Direcţiei pentru Sănătate Publică, pentru a se vedea dacă tinerii au consumat ceva stricat şi astfel au făcut toxiinfecţie alimentară. AGERPRES/(AS - Isabela Paulescu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Sibiu: Tinerii care au ajuns de la banchet la spital au consumat peşte pangasius pane Cei 19 absolvenţi ai Facultăţii de Ştiinţe Economice care au ajuns de la banchet la spital, suspectaţi de toxiinfecţie alimentară, au consumat peşte pangasius pane, ceea ce le-ar fi putut cauza îmbolnăvirea, se arată într-un comunicat transmis vineri AGERPRES de Direcţia Sanitar-Veterinară Sibiu.
DSP Sibiu: Nu există pericol de toxiinfecţie alimentară la restaurantul hotelului Hilton Direcţia de Sănătate Publică (DSP) a judeţului Sibiu afirmă că nu există pericol de toxiinfecţie alimentară la restaurantul hotelului Hilton din municipiu, după ce şase turişti nemţi, cazaţi aici, au ajuns marţi seara, la Unitatea de Primiri Urgenţe a SCJU.
Sibiu: Direcţia de Sănătate Publică verifică restaurantul unui hotel de lux din municipiu Inspectorii Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) a judeţului Sibiu verifică miercuri restaurantul unui hotel de cinci stele din municipiul Sibiu, după ce şase turişti germani cazaţi aici au ajuns marţi seara la Unitatea de Primiri Urgenţe, unde au fost diagnosticaţi cu toxiinfecţie alimentară, a declarat...
Unitatea de primiri urgenţe din oraşul Victoria nu se poate deschide în lipsa unui aviz al Consiliului Judeţean Preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, Aristotel Căncescu, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, că deschiderea Unităţii de primiri urgenţe (UPU) în clădirea fostei policlinici din oraşul Victoria nu se va face până când Ministerul Sănătăţii nu va înştiinţa Consiliul Judeţean că va primi...
Sibiu: Unitatea de Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean, extinsă şi renovată Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Sibiu a fost extinsă şi renovată, aici fiind primiţi anual peste 60.000 de pacienţi din judeţele Sibiu, Alba şi Braşov, a anunţat marţi, conducerea unităţii spitaliceşti.
Timiş: Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean, complet renovată şi modernizată Noua Unitate de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean Timişoara va fi inaugurată în această săptămână, după ce a fost total renovată, modernizată şi dotată cu aparatură de ultimă generaţie pentru toate specializările, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, prof. dr. Marius Craina, managerul Spitalului...