Cele mai citite
 


Sibiu: Tinerii care au ajuns de la banchet la spital au consumat peşte pangasius pane
sâmbătă, 11 iunie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Cei 19 absolvenţi ai Facultăţii de Ştiinţe Economice care au ajuns de la banchet la spital, suspectaţi de toxiinfecţie alimentară, au consumat peşte pangasius pane, ceea ce le-ar fi putut cauza îmbolnăvirea, se arată într-un comunicat transmis vineri AGERPRES de Direcţia Sanitar-Veterinară Sibiu.
Deocamdată, inspectorii au recoltat probe şi urmează să se pronunţe dacă a fost stricată mâncarea servită de cei 400 de tineri la banchetul organizat la un restaurant din Sibiu.
Tinerii, cu vârste cuprinse între 21 şi 24 de ani, au ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean Sibiu cu dureri de stomac, vărsături şi greaţă, conform purtătorului de cuvânt al spitalului, Raluca Puşcă.
Din cei 19 pacienţi, doar doi au rămas internaţi la Secţia Clinică Infecţioase, însă starea lor este bună, după cum susţin medicii. AGERPRES/(AS - Isabela Paulescu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Sibiu: Absolvenţii duşi de la banchet la spital nu s-au îmbolnăvit din cauza mâncării servite Cei 19 absolvenţi ai Facultăţii de Ştiinţe Economice care au ajuns, în urmă cu patru zile, de la banchet la spital şi care l-au acuzat pe patronul restaurantului că le-a dat peşte stricat, au primit, marţi, rezultatele de laborator, de la Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA)...
DSP Sibiu: Nu există pericol de toxiinfecţie alimentară la restaurantul hotelului Hilton Direcţia de Sănătate Publică (DSP) a judeţului Sibiu afirmă că nu există pericol de toxiinfecţie alimentară la restaurantul hotelului Hilton din municipiu, după ce şase turişti nemţi, cazaţi aici, au ajuns marţi seara, la Unitatea de Primiri Urgenţe a SCJU.
Sibiu: De la banchetul de absolvire a facultăţii la spital Un număr de 19 tineri au ajuns la spital direct de la banchetul de absolvire a facultăţii.
Constanţa: Un nou focar de toxiinfecţie alimentară depistat de DSPJ Direcţia de Sănătate Publică a Judeţului (DSPJ) Constanţa a informat vineri, într-un comunicat de presă că a fost determinat un nou focar de toxiinfecţie alimentară, soldat cu îmbolnăvirea a nouă copii, la Complexul turistic "La Peşte", din Oraşul Năvodari.
Sibiu: Direcţia de Sănătate Publică verifică restaurantul unui hotel de lux din municipiu Inspectorii Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) a judeţului Sibiu verifică miercuri restaurantul unui hotel de cinci stele din municipiul Sibiu, după ce şase turişti germani cazaţi aici au ajuns marţi seara la Unitatea de Primiri Urgenţe, unde au fost diagnosticaţi cu toxiinfecţie alimentară, a declarat...
Bacău:Mai sunt internate 18 dintre cele 58 persoane cu toxiinfecţie alimentară după praznicul din comuna Traian Un număr de 18 persoane dintre cele 58 internate în Spitalul Judeţean de Urgenţe Bacău la începutul săptămânii trecute după ce fuseseră diagnosticate cu toxiinfecţie alimentară se mai află, în prezent, sub tratament în respectiva instituţie medicală.