Cele mai citite
 


Tulcea: Toţi furnizorii de servicii medicale au încheiat actele adiţionale cu CJAS
sâmbătă, 11 iunie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Toţi furnizorii de servicii medicale din judeţul Tulcea au semnat actele adiţionale la contractul-cadru cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS).
"Am încheiat astăzi (vineri - n.r.) actele adiţionale cu toţi cei 268 de furnizori de servicii medicale din judeţ. În ceea ce priveşte medicii de familie, faţă de anul trecut când am avut 92 de medici în judeţ, anul acesta avem 90 de medici de familie", a declarat, vineri, pentru AGERPRES, directorul Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Tulcea, Anişoara Radu.
Ea a spus că a fost semnat şi actul adiţional cu Spitalul Judeţean de Urgenţă, bugetul celei mai mari unităţi medicale tulcene fiind pentru luna în curs de 2,4 milioane de lei.
"Este un buget similar cu cel din lunile anterioare", a afirmat directorul CJAS.
Potrivit acestuia, dosarele pentru semnarea contractului-cadru cu CJAS vor fi analizate de o comisie mixtă până pe data de 20 iunie, după care se va trece la semnarea noilor contracte. AGERPRES/(AS - Luisiana Bîgea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Galaţi: Zeci de furnizori de servicii medicale, sancţionaţi de Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Inspectorii Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Galaţi au aplicat sancţiuni unui număr de 46 de furnizori de servicii medicale în primul semestru al anului, au anunţat, joi, reprezentanţii Biroului de control al instituţiei.
Tulcea: Furnizorii de servicii medicale trebuie să-şi cumpere cititoare de carduri Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Tulcea continuă acţiunea de distribuire a cardurilor de sănătate şi a început, luni, demersurile pentru a afla dacă furnizorii de servicii medicale deţin cititoare de carduri.
Ialomiţa: Spitalul Judeţean de Urgenţă şi Ambulanţa au semnat contractele de finanţare cu Casa de Asigurări Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Ialomiţa a reuşit să convingă ultimii doi furnizori de servicii medicale din judeţ, respectiv Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Slobozia şi Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Ialomiţa, să semneze contractele de finanţare a serviciilor medicale, după...
Timiş: Casa Judeţeană de Sănătate a finalizat procesul de contractare cu furnizorii de servicii Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Timiş a finalizat procesul de contractare pe anul în curs cu furnizorii de servicii medicale, medicamente şi dispozitive medicale din judeţ.
Preşedintele CJAS Cluj: Instituţia a depăşit dificultăţile din 2010 prin buna colaborare cu partenerii săi Anul 2010 a fost dificil pentru Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Cluj, dar greutăţile au fost depăşite prin buna colaborare cu furnizorii de servicii medicale şi Colegiile Farmaciştilor şi Medicilor, a declarat, luni, pentru AGERPRES, preşedintele director general al CJAS Cluj, Emilia Groza...
Olt: Servicii fictive raportate de cabinetele medicale, depistate la controalele CJAS Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Olt a imputat furnizorilor de servicii medicale din judeţ aproximativ 163.000 lei din cauza nerespectării obligaţiilor contractuale, fiind controlate atât cabinetele medicilor de familie, cât şi spitalele.