Cele mai citite
 


Bacău: S-a deschis primul Centru de consiliere pentru părinţii din municipiu
duminică, 12 iunie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Centrul ,,Părinţii Spun Prezent", primul aşezământ din judeţul Bacău destinat formării şi informării părinţilor, a fost inaugurat, vineri, în prezenţa autorităţilor municipale şi judeţene, a reprezentanţilor Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Bacău, Biogenis - Banca de celule stem şi Asociaţiei Topfer România.
,,În acest loc inedit pentru băcăuani, părinţii minorilor din judeţ ce simt nevoia unui sfat specializat, dar şi bunicii ori rudele copiilor sau adolescenţilor ai căror părinţi sunt plecaţi în străinătate pot primi informaţii, îndrumare şi sprijin specializat pentru a excela în cea mai importantă şi grea, totodată, "meserie", aceea de mamă ori tată. Aceasta prin ateliere de lucru, cursuri interactive susţinute de specialişti în domeniile educaţiei, psihologie, medicinei pediatrice, sociologi", a declarat pentru AGERPRES directoarea centrului, Lucica Munteanu. AGERPRES/(AS - Cornel Cepariu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Bacău: Lansarea, în premieră naţională, a programului "helpNET - Reţeaua Locală Antidrog" La Palatul Administrativ din Bacău a fost lansat, marţi, programul ,,helpNET - Reţeaua Locală Antidrog", o premieră la nivelul României, conceput de Centrul Regional de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog (CRPECA) Bacău.
Bacău: În 2010 a crecut de patru ori faţă de 2009 numărul celor care au primit consiliere antidrog Numărul beneficiarilor serviciilor de asistenţă de specialitate oferită de Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog /CPECA/ Bacău a fost de patru ori mai mare în 2010 faţă de anul precedent, relevă statisticile instituţiei.
PREMIERĂ la Institutul Clinic Fundeni: Prima bancă de celule stem hematopoietice într-un spital de stat - Sistemul de sănătate din România se aliniază la standardele internaționale în domeniul transplantului medular Joi, 3 mai în cadrul Institutul Clinic Fundeni – cea mai mare instituție medicală din țara noastră – va fi lansată prima bancă de celule stem hematopoietice înființată într-un spital de stat din România.
Vrancea: Centru Antidrog în Liceul 'G.C. Longinescu' din Focşani Noul Centru de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog al judeţului Vrancea a fost inaugurat, vineri, într-un spaţiu al Liceului 'G.C. Longinescu' din Focşani.
Bacău: Acţiunea stradală 'Renunţă la etnobotanice' a inaugurat 'Săptămâna Voluntariatului' în judeţ Peste 1.500 de băcăuani - elevi, profesori, salariaţi din diferite instituţii publice - au răspuns invitaţiei adresate de Centrul Antidrog Bacău şi autorităţile locale de a fi prezenţi luni, în zona centrală a municipiului Bacău, la un marş organizat sub deviza 'Renunţă la etnobotanice!'.
Bacău: De patru ori mai mulţi tineri care beneficiază de servicii antidrog Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog (CPECA) Bacău, în parteneriat cu Fundaţia de Sprijin Comunitar, a organizat vineri o suită de manifestări menite a conştientiza, într-un spaţiu neconvenţional şi într-o manieră dinamică, sub deviza 'Poţi să zâmbeşti fără droguri', pericolele consumului...