Cele mai citite
 


Iaşi: Octogenară spulberată pe trecerea de pietoni
luni, 13 iunie 2011   ::   1 Comentarii :: :: Stiri
 
O femeie în vârstă de 85 de ani a murit după ce sâmbătă a fost accidentată în timp ce traversa regulamentar pe trecerea de pietoni de pe bulevardul Carol I, în dreptul parcului Copou.
Conf.univ. dr Diana Cimpoeşu, coordonatorul UPU-SMURD din cadrul Spitalului Sfântul Spiridon din Iaşi a declarat, duminică, presei, că femeia, Savieta G, a murit la câteva ore de la aducerea sa la spital, în timpul investigaţiilor medicale.
Conform medicului, octogenara s-a ales cu un picior rupt şi traumatism cranio-cerebral, traumatism de membre şi un traumatism toraco-abdominal.
Agent Alina Vezeteu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Iaşi susţine că octogenara traversa regulamentar strada, iar şoferul autoturismului care urca Dealul Copou nu a frânat la timp şi a lovit-o din plin.
Conform imaginilor furnizate de Poliţia Comunitară, maşina, un Rover, care a provocat accidentul de pe Dealul Copou făcea parte dintr-o coloană de autovehicule care mergeau la o nuntă. Mai mult, în maşina care a provocat accidentul era transportată mireasa, spre cununia religioasă.
În luna octombrie 2010, pe aceeaşi trecere de pietoni, o femeie de 60 de ani, care împingea un căruţ cu un copil, a fost lovită de o maşină furată de un tânăr de 17 ani, care a fugit de la locul accidentului. AGERPRES/(AS, Daniela Malache)
Notare
Comentarii
de h
http://www.4run.ro/verdi.html
Fa abstractie de gunoaie, sobolani, ciini si aleraga.
Locatia de alergat numarul 83 - Parcul Verdi.

Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Iaşi: Deţinut adus la spital după ce a încercat să se sinucidă Un deţinut de la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Iaşi a fost adus la Spitalul Sfântul Spiridon pentru îngrijiri medicale, după ce a încercat să se sinucidă.
Iaşi: Personalul medical de la Spitalul Sf. Spiridon, în stare de şoc după tragedia aviatică SMURD Angajaţii Spitalului Sfântul Spiridon din Iaşi sunt în stare de şoc, după aflarea veştii că doi dintre colegii lor şi-au pierdut viaţa în timpul tragediei aviatice SMURD din Republica Moldova.
Iaşi: DSP neagă că bărbatul călcat de tren a fost plimbat între spitale Reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Iaşi neagă că un bărbat care a fost călcat sâmbătă de tren ar fi fost plimbat între spitale, însă admit că pacientul a fost transportat, pe rând, la două spitale din Iaşi pentru a primi îngrijiri medicale.
Iaşi: Angajat Salubris mort din cauza caniculei; ITM anchetează cazul Inspectoratul Teritorial de Muncă Iaşi a demarat joi o anchetă după ce un bărbat, angajat al societăţii de salubrizare a Iaşiului, a murit din cauza temperaturilor ridicate.
Iaşi: Un bărbat călcat de tren, un nou caz 'Lăzărescu' Un bărbat, victimă a unui accident feroviar, a fost plimbat timp de şase ore între trei spitale deoarece Iaşiul nu are o unitate medicală în care să funcţioneze mai multe sectoare medicale.
Iaşi: Bolnavi de la secţia exterioară a Institutului de Psihiatrie Socola, diagnosticaţi cu râie Zece bolnavi de la secţia exterioară a Institutului de Psihiatrie Socola au fost aduşi la Clinica de Dermatologie a Spitalului Sfântul Spiridon din Iaşi, unde specialiştii au constatat că aceştia au râie.