Cele mai citite
 


Dâmboviţa: Tânăr cu probleme psihice şi-a decapitat tatăl
marţi, 14 iunie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un tânăr de 21 de ani din localitatea dâmboviţeană Cucuteni, cunoscut ca având tulburări psihice, şi-a decapitat tatăl, în noaptea de duminică spre luni, apoi s-a dus la o policlinică din Târgovişte unde le-a spus medicilor ce a făcut.
Cadrele medicale au anunţat Poliţia, iar oamenii legii au verificat cele spuse de tânăr şi au descoperit cadavrul în curtea în care locuiau cei doi.
Conform Poliţiei Dâmboviţa, tânărul era cunoscut cu tulburări depresive şi urma tratament în acest sens. El a fost internat şi va fi expertizat psihiatric.
Victima se numea Vasile Neacşu, avea 50 de ani şi locuia cu fiul său. Soţia celui ucis era plecată la muncă în Italia.
Poliţiştii criminalişti şi procurorii încearcă acum să stabilească împrejurările în care a avut loc crima. Aceştia au găsit capul victimei la un metru şi jumătate distanţă de corp. Deocamdată arma crimei nu a fost găsită.
''Cel mai probabil, după felul în care arată lucrurile este un bolnav mintal. Nu ştim dacă este luat în evidenţele medicale sau are chiar o măsură de siguranţă. Vom stabili după ce verificăm internările la Pucioasa. La prima vedere, pare să fie vorba de o schizofrenie, o lipsă de discernământ. Dacă se va stabili că este bolnav, va fi internat în vederea expertizării. Cadavrul a fost găsit în mijlocul curţii, decapitat iar arma crimei nu a fost găsită'', a declarat Ion Canache, procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa. AGERPRES/(A-Cornelia Dumitru)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Dâmboviţa: Lipsă de medici la Spitalul Judeţean Târgovişte; aproape 100 de posturi sunt vacante Spitalul Judeţean Târgovişte se confruntă cu o mare deficienţă de medici, fiind vacante 97 de posturi, iar cea mai gravă situaţie este la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU), a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, managerul unităţii medicale, Claudiu Dumitrescu.
Dâmboviţa: Accident de muncă la o fabrică de cărămizi Târgovişte, 29 mar /Agerpres/ - Un muncitor de 53 de ani a ajuns, marţi, la spital, după ce un vagon s-a răsturnat peste picioarele sale, incidentul petrecându-se la fabrica de cărămizi Soceram din Doiceşti, judeţul Dâmboviţa.
Dâmboviţa: Spitalul Judeţean Târgovişte a fost reabilitat cu fonduri europene Spitalul Judeţean Târgovişte a fost reabilitat printr-un proiect cu fonduri europene de 83 de milioane de lei, la inaugurarea de marţi fiind prezent premierul Victor Ponta.
Dâmboviţa: Un muncitor care lucra la reabilitarea Spitalului Judeţean Târgovişte a căzut de pe o macara Un muncitor care lucra la reabilitarea Spitalului Judeţean Târgovişte a căzut, joi, de pe o macara, a suferit mai multe traumatisme şi a fost internat.
Dâmboviţa: Spitalul Judeţean Târgovişte intră în programul naţional ATI ministrul sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, a declarat vineri, la Târgovişte, că spitalul Judeţean intră în programul naţional ATI (Anestezie - Terapie Intensivă), iar pacienţii au asigurate medicamentele sau dispozitivele medicale necesare, nefiind puşi în situaţia de a şi le cumpăra.
Dâmboviţa: Un bărbat din Târgovişte a încercat să se sinucidă Un bărbat din Târgovişte a încercat să se sinucidă, în noaptea de duminică spre luni, după o ceartă cu soţia sa pe tema lipsei banilor, el fiind dus la Spitalul Judeţean de Urgenţă din municipiu.