Cele mai citite
 


Lech Walesa suferă de pneumonie şi va mai rămâne în spital încă 2-3 săptămâni
marţi, 14 iunie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Liderul istoric al sindicatului Solidaritatea şi fostul preşedinte polonez Lech Walesa, în vârstă de 67 de ani, internat săptămâna trecută la Gdansk /nordul Poloniei/, a afirmat luni că suferă de pneumonie şi va mai rămâne internat în spital două până la trei săptămâni, relatează AFP.
'Am fost supus astăzi de dimineaţă unui control la plămâni, cu biopsie. Voi mai rămâne internat în spital două până la trei săptămâni, pentru că este vorba despre o pneumonie gravă. Am în continuare febră', a afirmat el într-un interviu telefonic.

Internat la 8 iunie pentru probleme gastrice şi febră, Lech Walesa suferă de ani de zile de probleme cardiace şi diabet. În 2008, el a fost supus unei operaţii în SUA, când i-a fost implantat un stimulator cardiac.

'Sănătatea mea nu mai este ceea ce a fost. Trebuie să mă supun voinţei medicilor', a afirmat laureatul premiului Nobel pentru pace.

Spitalul din Gdansk refuză să ofere informaţii în legătură cu starea de sănătate a lui Lech Walesa. Directorul adjunct al spitalului, Tadeusz Jedrzejczyk, a exclus însă într-un interviu televizat că ar fi vorba despre o problemă cardiacă sau o infecţie cu bacteria care a făcut ravagii în Germania.AGERPRES/(Mihaela Moise)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
SUA: Starea de sănătate a lui Hillary Clinton, temă a campaniei electorale pentru Casa Albă Candidata democrată la Casa Albă, Hillary Clinton, care va împlini în curând 69 de ani, se află sub presiune luni pentru a oferi explicaţii în legătură cu starea sa de sănătate şi cu incidentul de duminică ce a determinat echipa sa să dezvăluie că ea suferă de pneumonie, după două zile în care informaţia...
Fitoterapia in diabet In mod special, in ultimii 10 ani, s-au facut cercetari stiintifice amanuntite asupra plantelor utilizate de diverse popoare pentru actiunea lor hipoglicemianta.
Pneumonia la copii Pneumonia este un termen general care se refera la o infectie a plaminilor, putind fi cauzata de o varietate de microorganisme, inclusiv virusi, bacterii si paraziti .
SUA: Fostul preşedinte Jimmy Carter anunţă că s-a vindecat de cancer Fostul preşedinte american şi laureat al Premiului Nobel pentru Pace Jimmy Carter, 91 de ani, a anunţat că s-a vindecat de cancerul la creier, potrivit Centrului Carter, citat de AFP.
INTERVIU Dr. Maria Siemionow: Cea mai mare provocare în operaţiile de transplant - disciplina pacientului Doctor Maria Siemionow - cunoscută pentru că a condus echipa care a realizat primul transplant de faţă din SUA - a declarat, într-un interviu acordat AGERPRES, că la operaţiile de transplant cea mai mare provocare este disciplina pacientului după această intervenţie.
SUA: Caz de diabet al adulţilor înregistrat la o fetiţă de trei ani Diagnosticat în mod normal la adulţi de peste 40 de ani, diabetul de tip 2 a apărut deja şi la copii. Este cazul unei fetiţe de trei ani, prezentată ca una dintre cele mai mici paciente afectate de această boală, a anunţat o sursă medicală citată joi de AFP.