Cele mai citite
 


Neamţ: Doi fraţi, de 8 şi 9 ani, s-au înecat într-un iaz
marţi, 14 iunie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Doi fraţi, în vârstă de 8 şi 9 ani, din comuna Bâra, s-au înecat într-un iaz din localitate.
Potrivit biroului de presă al Poliţiei Neamţ, cei doi copii au plecat sâmbătă seara, pe imaşul de la marginea satului, pentru a aduce vaca de la păşunat, dar nu s-au mai întors la acasă.
În momentul în care animalul a fost adus acasă de alte persoane, părinţii au început să-i caute pe cei doi copii, iar în jurul orei 21.00 au anunţat şi Postul de Poliţie despre dispariţia lor.
'Cu ocazia verificărilor efectuate în zonă, pe malul unui iaz, folosit ca adăpătoare pentru animale, au fost găsite hainele minorilor, astfel că s-a solicitat intervenţia unui echipaj al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, pentru căutarea copiilor. Cadavrele celor doi fraţi au fost găsite, scoase la mal şi transportate la morga Spitalului Roman în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului', a declarat, pentru AGERPRES, inspectorul principal Cătălina Bădeanu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.
Cel mai probabil, cei doi fraţi s-au băgat în iaz pentru a se scălda şi s-au înecat încercând să se salveze unul pe celălalt. AGERPRES/(AS - Gabriel Apetrii)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Neamţ: Zeci de oameni stau la rând pentru a învăţa măsurile de prim-ajutor în caz de situaţii de urgenţă Zeci de persoane aşteaptă la rând în faţa cortului amenajat de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă în centrul municipiului Piatra Neamţ pentru a învăţa care sunt măsurile de prim-ajutor care trebuie acordate victimelor în cazul unor situaţii de urgenţă.
Neamţ: La Spitalul Judeţean de Urgenţă nu se mai fac angajări din cauza lipsei fondurilor salariale Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ nu mai face angajări pe termen nelimitat, a declarat, miercuri, în şedinţa Consiliului Judeţean, consilierul Dan Vasile Constantin, membru al Consiliului de Administraţie al unităţii sanitare.
Neamţ: Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ vrea să angajeze doi neurochirurgi Preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ, Emilia Arcan, a solicitat întrunirea membrilor Consiliului de Administraţie al Spitalului Judeţean pentru a găsi soluţii în rezolvarea crizei de personal de specialitate. Astfel, în prima şedinţă a Consiliului Judeţean se va supune dezbaterii consilierilor aprobarea...
Neamţ: Autorităţile apelează la donaţii pentru achiziţionarea unei şenilate Prefectura, Consiliul Judeţean şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă din judeţul Neamţ au demarat o campanie de strângere de fonduri pentru achiziţionarea unui vehicul cu şenile, destinat intervenţiilor în zonele înzăpezite.
Neamţ: Pompieri arşi în urma unei intervenţii Doi subofiţeri ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Neamţ au fost răniţi grav în urma unei intervenţii efectuate noaptea trecută, la o locuinţă din comuna Agapia.
Neamţ: Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă s-a înscris în PSD Chirurgul Alexandru Juncu, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ, s-a înscris în PSD şi va candida la alegerile locale pe lista pentru Consiliul Local.