Cele mai citite
 


Vrancea: De Rusalii, şoferii au băut în exces
marţi, 14 iunie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Mai mulţi şoferi s-au ales cu dosare penale şi carnete auto suspendate după ce, de Rusalii, s-au urcat băuţi la volan, informează Biroul de Presă al IPJ Vrancea.
Astfel, duminică dimineaţă, poliţiştii din Adjud l-au identificat pe Petru M. (41 ani) din comuna Găiceana, judeţul Bacău care avea o alcoolemie de 0,50 mg /l alcool pur în aerul expirat. Drept urmare, şoferul a rămas fără carnet.
Tot duminică, poliţiştii l-au depistat, la ieşirea din municipiul Focşani, pe Daniel P. (22 ani) din comuna Broşteni, Vrancea, în timp ce conducea autoturismul marca Renault având o concentraţie de 0, 46 mg/l alcool pur în aerul expirat.
La aceiaşi dată poliţiştii din Câmpuri l-au identificat pe DN 2L, pe raza localităţii, pe Mugurel M. (43 ani) din Soveja, în timp ce conducea autoturismul marca Dacia.
La testarea alcooltest a rezultat 1,15 mg /l alcool pur în aerul expirat.
Tot duminică, poliţiştii din Panciu l-au identificat în trafic pe Ionel B. (60 ani) din Panciu, în timp ce conducea auto marca Chevrolet, iar în urma testării alcooltest rezultatul a fost de 1.02 mg/l alcool pur în aerul expirat.
"Celor patru bărbaţi le-au fost recoltate probe biologice, le-au fost reţinute permisele de conducere şi le-au fost întocmite dosare penale de cercetare", se arată în comunicatul IPJ Vrancea.
Duminică seara, orele 23.08, poliţiştii din Fitioneşti au depistat în trafic autoturismul marca Opel condus de Gheorghe A. (60 ani) care avea 1,44 mg/l alcool în aerul expirat. Conducătorul auto a refuzat să meargă la Spitalul Panciu în vederea recoltării de probe biologice.
"Bărbatului i-a fost întocmit dosar penal de cercetare pentru refuz de recoltare a probelor biologice", mai spun poliţiştii care, tot la Fitioneşti, l-au depistat şi pe Marius M. (41 ani) în timp ce conducea autoturismul marca Dacia, având o alcoolemie de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Bărbatul a fost sancţionat contravenţional si a fost luată măsura reţinerii permisului de conducere. AGERPRES (AS-Valentin Moisa)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vrancea: Dosare penale pentru depozitarea incorectă a deşeurilor spitaliceşti Doi administratori ai unei societăţi comerciale din comuna vrânceană Vânători - Iulian S. şi Stănică N. - s-au ales cu dosare penale ca urmare a faptului că au depozitat în condiţii legale deşeurile spitaliceşti.
Bacău: Intervenţii chirurgicale complexe efectuate de specialişti din 6 ţări cu prilejul Zilelor Spitalului din Moineşti Un număr de 15 bolnavi din judeţele Bacău, Vrancea, Neamţ şi Sibiu, având o patologie gravă, vor fi operaţi până sâmbătă în cele şase săli specializate ale Spitalului de Urgenţă din Moineşti, de echipe coordonate de cunoscuţi chirurgi din România, Franţa, Turcia, Israel, SUA şi Republica Moldova.
Vrancea: Trei bărbaţi au ajuns cu hipotermie la spital Trei vrânceni au ajuns, duminică, la unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Focşani cu hipotermie.
Vrancea: Persoane dializate cazate la Spitalul Judeţean; circulaţie restricţionată din Focşani către Buzău Un număr de 18 persoane care au făcut, sâmbătă şi duminică, dializă au fost cazate la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Focşani.
Vrancea: Unitatea de transfuzii a SJU Focşani nu are autorizaţie de funcţionare; se desfăşoară un program de conformare Unitatea de Transfuzii a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Focşani nu are autorizaţie de funcţionare, dar se află într-un program de conformare care se va desfăşura până la finele lunii octombrie, a declarat pentru AGERPRES Cătălin Graur, directorul executiv al Direcţiei pentru Sănătate Publică Vrancea...
Vrancea: Dezinfecţie la o şcoală din Focşani, după ce 11 elevi au fost diagnosticaţi cu angină streptococică O operaţiune de dezinfecţie s-a efectuat, joi, la Şcoala nr. 2 'Ion Basgan' din Focşani, urmare a a faptului că medicii au diagnosticat 11 elevi cu angină streptococică.