Cele mai citite
 


Actorul amator Papan Chilibar a murit duminică
miercuri, 15 iunie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Papan Chilibar, actorul amator din filmul "Eu când vreau sa fluier, fluier", a murit duminică, la doar 22 de ani, a declarat pentru AGERPRES regizorul Florin Şerban.
"S-a prăpădit duminică. A fost în spital timp de patru luni şi jumătate. Eu l-am vizitat tot timpul. Ultima dată l-am vizitat la spital cu două zile înainte să se prăpădească. După ce s-a întâmplat nenorocirea am fost şi la el acasă", a declarat Florin Şerban.
Regizorul a spus despre tânărul actor amator că era "un om cu totul special" fiind, totodată şi "extrem de talentat".
Papan Chilibar, care a jucat în filmul "Eu când vreau să fluier, fluier", a fost externat duminică în stare foarte gravă de la Institutul Clinic Funden - Departamentul de Hematologie, la solicitarea familiei, a declarat pentru AGERPRES, dr. Carmen Orban.
Acesta a venit cu o anemie foarte severă, insuficienţă hepatică formă fulminantă, encefalopatie hepatică şi septicemie. AGERPRES/(AS-Petronois Craiu, Cornelia Stanciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Transplant de ficat la o pacientă cu insuficienţă hepatică acută Multe din cazurile de insuficienţă hepatică acută ar putea fi salvate prin aplicarea dializei hepatice urmată de transplant, consideră prof. dr. Irinel Popescu, şeful Centrului de Chirurgie şi Transplant Hepatic a Institutului Clinic Fundeni.
Sibiu: Metodă de epurare extrarenală în premieră naţională, la Secţia ATI a Spitalului Clinic Judeţean Medicii secţiei clinice ATI a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) din Sibiu, sub coordonarea doctorului Mihai Sava, medicul şef al secţiei şi şef lucrări în cadrul Facultăţii de Medicină din oraş, a realizat la sfârşitul lunii noiembrie o metodă de epurare extrarenală în premieră naţională,...
Clinica de Hematologie şi Transplant a SCJU Târgu Mureş a efectuat în acest an 23 de transplanturi de celule stem Specialiştii Clinicii de Hematologie şi Transplant a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Târgu Mureş au anunţat, miercuri, efectuarea a două transplanturi alogene de celule stem hematopoietice, la doi bărbaţi în vârstă de 23, respectiv 34 de ani, astfel că numărul transplanturilor se ridică...
Botoşani: Peste 2.000 de copii suferă din cauza hranei insuficiente Peste 2.000 de copii din judeţul Botoşani suferă de rahitism sau anemie, pe fondul alimentaţiei necorespunzătoare, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, directorul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP), Dumitriţa Mihailovici. Potrivit acesteia, în evidenţele autorităţilor sanitare figurează peste...
Institutul de Hematologie: În două ore s-au prezentat 150 de persoane pentru a dona sânge Un număr de 150 de persoane au venit, miercuri dimineaţa, între orele 7,30 - 9,30, la Institutul de Hematologie din Capitală ca să doneze sânge pentru răniţii în accidentul din Muntenegru.
Clinica de Hematologie şi Transplant din Tg. Mureş s-ar putea închide din cauza subfinanţării Clinica de Hematologie şi Transplant Medular din Târgu Mureş s-ar putea închide până în luna martie din cauza subfinanţării.