Cele mai citite
 


Atletism: Crosul URGO al jurnaliştilor, la a 3-a ediţie
miercuri, 15 iunie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Aflat la a treia ediţie, crosul jurnaliştilor, organizat marţi dimineaţă pe stadionul Iolanda Balaş-Soter din Capitală de Laboratoires URGO, împreună cu Gabriela Szabo şi Federaţia Română de Atletism, a fost câştigat de Alexandru Enciu (Pro Sport), la masculin, şi Irina Mereacre (Revista Prevention), la feminin.
Pentru al treilea an consecutiv, Laboratoires URGO, Gabriela Szabo şi Federaţia Română de Atletism, au lansat jurnaliştilor invitaţia de a alerga 'nu doar pentru ştiri, ci şi pentru ei înşişi' în cadrul crosului Grand Prix URGO.
'Sunt foarte mândră că am reuşit în aceşti trei ani să atragem tot mai mulţi colegi din presă la o alergare de dimineaţă, în cadrul crosului URGO. Este modul ideal de a ne menţine în formă şi de a trimite un mesaj de încurajare către public, în general, şi către cei interesaţi de atletism, în special, pentru a practica sportul preferat. Iniţiativa Laboratoires URGO este cu atât mai lăudabilă cu cât ne reaminteşte că, înainte de activităţile profesionale, trebuie să acordăm o importanţă deosebită sănătăţii şi stilului nostru de viaţă', a declarat Gabriela Szabo.
'URGO sprijină în mod constant sportul şi beneficiile pe care acestea le poate aduce în viaţa fiecăruia dintre noi. De altfel, şi prin tehnologia integrată în produsele noastre, URGO vine în întâmpinarea nevoilor unui public tot mai activ, mereu în mişcare,' a declarat Thibaut Larrat Urgo Area Manager Europe. AGERPRES (AS/Teodora Oprea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Prezervativul feminin se impune cu greu, în pofida eficienţei sale Prezervativul feminin, în pofida eficienţei sale egale cu cea a echivalentului său masculin, este mult mai puţin distribuit în lume, au spus reprezentanţi unor ONG-uri la Conferinţa mondială asupra SIDA de la Viena, informează AFP.
O ţigară fumată de o femeie echivalează cu cinci ţigări fumate de un bărbat Fumul de ţigară 'urăşte' la propriu femeile: raportul dintre prejudiciile aduse de fumat organismului feminin este, comparativ cu cele aduse organismului masculin, de 5 la 1. Acesta este rezultatul unui studiu prezentat de Elena Tremoli, profesor în cadrul Facultăţii de Farmacologie a Universităţii din...
"Respiră sănătate", campanie de informare despre cancerul pulmonar - Fii activ! Renunţă la fumat! Hrăneşte-te sănătos! În România, cancerul pulmonar este tipul de cancer care provoacă cele mai multe decese1. Cu toate acestea, multe îmbolnăviri pot fi prevenite, pentru că în cele mai multe cazuri au legatură cu fumatul6
Promovarea unui stil de viaţă sănătos, prin sport şi mişcare Fundaţia PRAIS a lansat marţi Mişcarea naţională ''Şi eu trăiesc sănătos'' (SETS), care are ca obiective prevenirea obezităţii infantile la copiii cu vârstă până la 12 ani şi promovarea unui stil de viaţă sănătos în rândul familiilor, prin sport şi mişcare.
Terapia prin vin, preferata clienţilor corporate care cheltuie în medie 128 de lei pe şedinţă Riserva Wine Spa din Oradea este primul centru din România care completează conceptul de sănătate prin apă (SPA) cu un procedeu total nou în domeniu - Vinoterapia -, sănătatea prin vin, lansată pe piaţa tratamentelor de întreţinere şi relaxare la finele anului 2014, şi care în primele şase luni de funcţionare...
Dieta si sport pentru o vara perfecta Cu ocazia Zilei Mondiale a Sanatatii prin Miscare, te asteptam in Sun Plaza Shopping Center, intre 10-12 mai 2013, sa sarbatorim impreuna cea de-a 8-a editie a evenimentului „Sanatate, Nutritie si Sport”, dedicat tuturor celor interesati sa adopte un stil de viata cat mai sanatos.