Cele mai citite
 


Bacău: Un bloc de beton a zdrobit piciorul unui copil; medicii i l-au amputat
miercuri, 15 iunie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un bloc de beton, 'uitat' de constructori pe malul lacului de acumulare Galbeni, judeţul Bacău, i-a zdrobit piciorul drept unui copil în vârstă de 11 ani şi a accidentat o fetiţă de 13 ani, care se jucau, împreună cu alţi minori, în zonă.
''Suportul de ciment s-a rostogolit, din motive încă necunoscute, de pe o înălţime către apa lacului unde se jucau copiii, oprindu-se peste piciorul drept al băiatului, iar fetiţei în vârstă de 13 ani i-a produs o fractură de antebraţ'', a declarat, pentru AGERPRES, locotenentul Andrei Grecu, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bacău.
Cei doi copii au fost transportaţi la Spitalul de pediatrie din Bacău.
Medicii i-au amputat băiatului piciorul de la coapsă, ca urmare a faptului că ''a stat mai bine de o oră sub greutatea blocului de beton'', şi sunt rezervaţi în ceea ce priveşte şansele sale de supravieţuire, a declarat, pentru AGERPRES, medicul Aurelia Ţaga, managerul Spitalului de pediatrie din Bacău.
Fetiţei, însă, i-a fost salvat braţul accidentat şi se află sub tratament. Autorităţile au deschis o anchetă. AGERPRES/(AS - Cornel Cepariu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Primăria Sectorului 1: Programul de testare gratuită pentru evaluarea riscului de osteoporoză continuă Programul de testare gratuită pentru evaluarea riscului de osteoporoză va continua pentru locuitorii sectorului 1 până la sfârşitul anului.
Bacău: Spitalul Judeţean de Urgenţă nu are în prezent probleme cu dezinfectanţii Activitatea medicală, la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Bacău, nu este perturbată ca urmare a retragerii dezinfectanţilor distribuiţi de Hexi Pharma, întrucât "produsele firmei nu au intrat, cu excepţia unui săpun chirugical, în uzul activităţilor curente", a declarat, vineri, pentru AGERPRES, purtătorul...
Raed Arafat: Nu există nicio anchetă împotriva pilotului privat care a intervenit la Piatra Craiului Secretarul de stat Raed Arafat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, spune că nu există nicio anchetă împotriva pilotului privat care a intervenit la Piatra Craiului, precizând că la adresa SMURD şi a sa au fost aduse atacuri nefondate.
Bacău: O fetiţă de un an şi patru luni, moartă din cauza unei viroze netratate Rezultatele necropsiei efectuate de medicii legişti în cazul fetiţei în vârstă de un an şi patru luni, care a murit duminică la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău, au atestat faptul că "decesul a survenit din cauza unei pneumopatii virale netratate la timp", a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, Mirela...
Bacău: Premieră la Spitalul Judeţean de Urgenţă - un medic francez operează în secţia de urologie, modernizată Doctorul Patrice Brun, de la Spitalul Sens, situat lângă Paris, a efectuat, în această săptămână, mai multe operaţii din patologia urologică, premiere la Spitalul Judeţean de Urgenţe din Bacău, înregistrând însă, prin prezenţa sa, şi cea dintâi participare directă a unui specialist de peste hotare la...
Bacău: Apă caldă din energie 'verde' la Spitalul judeţean şi la maternitatea din municipiu Spitalul Judeţean de Urgenţă şi Maternitatea Bacău au, începând de miercuri, apă caldă produsă prin intermediul unei instalaţii moderne de panouri solare.