Cele mai citite
 


Braşov: Campanie de strângere de semnături pentru demiterea primarului din Codlea
miercuri, 15 iunie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un număr de 20 de voluntari din municipiul Codlea au început o campanie de strângere de semnături pentru demiterea primarului Alexandru Popa, a declarat marţi, pentru AGERPRES, consilierul local Erwin Albu, coordonatorul acţiunii.
"Ne trebuie 5.000 de semnături de la cei 18.000 de locuitori ai municipiului cu drept de vot. Nu urmărim prin această campanie să organizăm alegeri anticipate pentru că mai este un an până la termenul legal, dar dorim ca viceprimarul să preia prerogativele primarului care mai mult este plecat decât se află în primărie, iar cetăţenii sunt foarte nemulţumiţi de activitatea acestuia", a precizat Erwin Albu.
Consilierul local a mai spus că primarul nu se implică în niciun fel în problemele municipiului, fapt care a făcut ca singurul spital din localitate să fie închis de Ministerul Sănătăţii la 1 aprilie, defrişările de pădure să continue pe Măgura Codlea, haosul din primărie să persiste, la toate acestea adăugându-se felul în care se comportă edilul cu cetăţenii sunt numai câteva dintre nemulţumirile locuitorilor oraşului.
"Chiar şi numai pentru aceste motive primarul ar trebui să îşi dea demisia sau să fie demis", a arătat consilierul local.
Primarul Alexandru Popa se află în concediu de odihnă până săptămâna viitoare şi nu a putut fi contactat pentru a-şi exprima un punct de vedere.AGERPRES/(AS - Jana Pintili)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Braşov: Doar cinci medici şi 40 de asistenţi medicali pentru cele 86 de şcoli din municipiul reşedinţă de judeţ Asistenţa medicală în cele 86 de şcoli din municipiul Braşov este asigurată în prezent de cinci medici şi 40 de asistente, iar singurul cabinet stomatologic funcţionează la Universitatea "Transilvania", a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, viceprimarul Braşovului, Adina Durbacă.
Braşov: Campanie de diagnosticare pentru cancerul de sân Asociaţia Bolnavilor de Cancer (ABC) şi Centrul de Diagnostic şi Tratament Oncologic din Braşov (CDTO) au demarat miercuri o amplă campanie de diagnosticare pentru cancerul de sân "Mergi la Control! Acesta nu trebuie să fie un privilegiu".
Braşov: Clădiri iluminate în albastru cu ocazia Zilei Internaţionale de Conştientizare a Autismului Braşov, 2 apr /Agerpres/- Biserica Neagră, Casa Sfatului, Cetatea Braşovului şi Primăria Braşov sunt iluminate în albastru cu ocazia Zilei Internaţionale de Conştientizare a Autismului, cu scopul de a informa cetăţenii cu privire la provocările cu care se confruntă persoanele diagnosticate cu Tulburări...
Braşov: Campanie referitoare la efectele consumului de alcool Braşov, 1 iul /Agerpres/- Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Braşov, în parteneriat cu medicii de familie, organizează în luna iulie 2015 campania de informare-educare-comunicare cu titlul "Luna Naţională a Informării despre Efectele Consumului de Alcool" cu sloganul "Spune NU alcoolului în timpul sarcinii...
Braşov: Apel al CJ către Ministerul Sănătăţii pentru urgentarea lucrărilor de reabilitare a Maternităţii Preşedinta Comisiei de Sănătate a Consiliul Judeţean (CJ) Braşov, Mariana Câju, a făcut, miercuri, în şedinţa de plen a acestui for, apel către Ministerul Sănătăţii, care finanţează prin Banca Mondială lucrările de reabilitare a corpului vechi al Spitalului de Obstretică şi Ginecologie, să discute cu...
Braşov: Campanie de prevenire a hepatitei, derulată de DSP în colaborare cu medicii de familie Direcţia de Sănătate Publică (DSP)Braşov prin Compartimentul de Evaluare şi Promovarea Sănătăţii, în colaborare cu medicii de familie, desfăşoară în perioada 24 iulie - 8 august o serie de activităţi de informare a populaţiei, prin intermediul unor materiale informative tipărite (pliante şi fluturaşi)...