Cele mai citite
 


Ciclism: Oscar Freire a părăsit Turul Elveţiei, pentru a se opera la sinusuri
miercuri, 15 iunie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Ciclistul spaniol Oscar Freire a părăsit Turul Elveţiei, pentru a se opera la sinusuri, a anunţat marţi echipa sa, Rabobank.
În vârstă de 35 de ani, Freire va fi operat joi în Spania. El a mai suferit o intervenţie chirurgicală după Turul Franţei anul trecut, la câteva săptămâni după ce a abandonat în Turul Italiei, din cauza unei infecţii la sinusuri. Triplul campion mondial are de mai mulţi ani probleme cu respiraţia normală. El nu prevăzuse participarea în acest an la Turul Franţei. AGERPRES (Lucian Oprea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Ciclism: Tom Boonen, operat la cotul stâng din cauza unei infecţii Ciclistul belgian Tom Boonen a fost operat duminică, la Herentals, în Belgia, din cauza unei infecţii la cotul stâng, a anunţat echipa sa, Omega Pharma, luni într-un comunicat.
ŞTIINŢÃ: Intervenţie chirurgicală in utero în premieră în România O operaţie de hidrotorax fetal bilateral tratat in utero a fost realizată în premieră în România, la Maternitatea Regina Maria, în martie 2012, după ce o femeie aflata în cea de-a 29-a săptămână de sarcină, la o ecografie de rutină, a aflat că bebeluşul ei este foarte bolnav. Medicul ei curant a sfătuit-o...
Prima intervenţie chirurgicală pro bono la Spitalul Euroclinic la un tânăr cu o tumoră la baza craniului de 8 cm O primă intervenţie chirurgicală dintr-un program de operaţii pro bono pe care Reţeaua Regina Maria le are în vedere la Spitalul Euroclinic a fost realizată la un pacient diagnosticat cu craniofaringiom recidivant gigant de 8 centimetri.
Timiş: Intervenţie chirurgicală salvatoare, cu refacere de os, la un pacient cu cancer osos O echipă pluridisciplinară de medici ai Clinicii de Chirurgie Vasculară - Departamentul de Microchirurgie Reconstructivă şi ai Clinicii de Ortopedie I din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Timişoara au realizat o intervenţie chirurgicală complexă de reconstrucţie a membrului superior.
Cluj: Intervenţie chirurgicală pentru extirparea unei tumori gigant O echipă de medici de la Institutul Clinic de Urologie şi Transplant Renal (ICUTR) Cluj au realizat, joi, o intervenţie chirurgicală de extirpare a unei tumori gigant, pentru care a fost necesară scoaterea organelor pelviene ale pacientului, un bărbat de 58 de ani.
Premieră medicală la Spitalul 'Marie Curie' - intervenţie chirurgicală cu sistem de neuronavigaţie Medicii specialişti neurochirurgi de la Spitalul "Marie Curie" - Sorin Târnoveanu şi Ionuţ Gobej, în echipă cu medicul anestezist Adriana Guriţă - au operat pe creier un copil de doi ani folosind un sistem de neuronavigaţie.