Cele mai citite
 


Cluj: Muncă în folosul comunităţii pentru amendaţii rău-platnici
miercuri, 15 iunie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Membrii Consiliului Local Cluj-Napoca au aprobat, în şedinţa de marţi, un proiect de hotărâre conform căruia cei care sunt amendaţi de primărie şi nu-şi achită amenzile să presteze muncă în folosul comunităţii, în diferite activităţi care ţin de administrarea oraşului.
Potrivit reprezentanţilor Primăriei Cluj-Napoca, există persoane amendate contravenţional pentru diferite abateri, dar care nu dispun de banii necesari pentru achitarea lor. În această situaţie urmează ca, după decizia instanţei de judecată, ei să fie obligaţi să muncească pentru comunitate, proporţional cu amenda primită.
Munca acestora ar consta în activităţi de curăţenie, igienizare a locurilor de agrement, a parcurilor şi spaţiilor verzi, precum şi diverse activităţi în centrele pentru vârstnici, în creşe, cinematografe sau în Spitalul Clinic Municipal. AGERPRES/ (AS - Marius Septimiu Avram)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Cluj: Primul proiect educaţional universitar din România în domeniul medicinei de urgenţă, încheiat cu rezultate meritorii Peste 1.000 de studenţi din Universităţile de Medicină şi Farmacie (UMF) din Cluj-Napoca şi Târgu-Mureş au fost pregătiţi performant, printr-un program finanţat din Fondul Social European, pentru a practica medicina de urgenţă la un înalt nivel profesional.
Cluj: Un proiect destinat medicilor români în chirurgie cardiacă infantilă ar putea fi susţinut prin POSDRU Sume de bani care provin din programul destinat dezvoltării resurselor umane - POSDRU - din exerciţiul bugetar 2007-2014 ar putea fi folosite pentru specializarea unor tineri medici români în chirurgia cardiacă infantilă, a anunţat miercuri, la Cluj-Napoca, ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici...
Cluj: Proiect pilot derulat din acest an de Spitalul Penitenciar Dej Spitalul Penitenciar din Dej va derula un proiect pilot, menit să optimizeze calitatea actului medical, care va fi preluat de celelalte cinci spitale similare din ţară.
Cluj: Proiect destinat copiilor cu ADHD, în premieră naţională la Cluj -Napoca Asociaţia "Paşi Înainte" va derula, în premieră naţională, la Cluj-Napoca, un proiect destinat copiilor cu Deficit de Atenţie şi Hiperactivitate Dezordonată (ADHD - Attention Deficit Hyperactivity Disorder).
Cluj: O mare problemă a foştilor deţinuţi -reintegrarea în câmpul muncii şi în societate Reinserţia socială şi integrarea sau reintegrarea în muncă după ieşirea din penitenciar este una dintre marile probleme cu care se confruntă foştii deţinuţi.
Cluj: Centru de consiliere şi activităţi inter-relaţionale pentru persoanele diagnosticate cu cancer Un centru de consiliere şi activităţi inter-relaţionale pentru persoanele diagnosticate cu cancer, cele care au depăşit cu bine perioadele de tratament, precum şi pentru membrii familiilor lor a fost deschis recent la Cluj-Napoca de către Patronatul Medicinei Integrative, în cadrul unui proiect dedicat...