Cele mai citite
 


Obama, frustrat din cauza rezistenţei la eforturile de reformare a sistemului de sănătate
miercuri, 29 iulie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Washington, 29 iul /Agerpres/ - Preşedintele american Barack Obama şi-a exprimat marţi o anumită frustrare în faţa rezistenţelor la eforturile sale pentru reformarea sistemului de sănătate, relatează AFP.

”Simt câteodată puţină frustrare deoarece suntem într-una din acele situaţii în care este evident că sistemul nu funcţionează pentru un număr mare de oameni, în timp ce noi putem face mai mult de atât”, a spus Obama.

Declaraţia preşedintelui american vine în contextul în care marele său proiect de reformă este blocat în Congres de opoziţia adversarilor săi republicani, dar şi din cauza diviziunile din sânul taberei democrate.


Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Caraş-Severin: Descentralizarea sistemului de sănătate publică - o reformă insuficientă România, ca ţară membră a Uniunii Europene, trebuie să confere serviciilor de sănătate oferite cetăţenilor săi standardele de calitate din ţările UE şi să aducă starea de sănătate a naţiunii la nivel comparabil cu al acestora, consideră senatorul PD-L de Caraş-Severin, Iosif Secăşan.