Cele mai citite
 


Nicolas Sarkozy spune că starea sa de sănătate este 'bună' şi că trebuie să se odihnească
miercuri, 29 iulie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Paris, 29 iul /Agerpres/ - Preşedintele francez Nicolas Sarkozy a dat asigurări miercuri că starea sa de sănătate este ”bună”, după problemele avute duminică, în timp ce făcea jogging, şi că trebuie să se odihnească - informează AFP.

”Aş dori să le spun francezilor că starea mea de sănătate este bună”, a declarat Nicolas Sarkozy după ce a prezidat ultimul Consiliu de miniştri înainte de vacanţă. ”Trebuie să mă odihnesc”, a adăugat şeful statului francez, precizând că, atunci când va fi spitalizat, o va spune.

Preşedintelui Sarkozy, în vârstă de 54 de ani, i s-a făcut rău duminică în timp ce făcea jogging şi a fost spitalizat până a doua zi. Marţi, el a urmat recomandarea medicilor de ”repaus relativ”, petrecându-şi ziua în apropiere de Paris, unde şi-a primit colaboratorii. Nicolas Sarkozy va pleca în concediu la sfârşitul săptămânii, la Cap Negre (sud-est). AGERPRES/(Pepa Siţa)

 

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Pierre Sarkozy, spitalizat în Ucraina, se pare că din cauza unei toxinfecţii alimentare Fiul cel mare al preşedintelui Nicolas Sarkozy, Pierre, a fost internat într-un spital din sudul Ucrainei, se pare că din cauza unei toxinfecţii alimentare. Pierre Sarkozy, cunoscut în lumea muzicală sub numele de DJ Mosay, era la Odesa, unde urma să cânte într-un club, scrie 20minutes.ch.
Nicolas Sarkozy promite 'transparenţă totală' în scandalul protezelor mamare PIP Preşedintele francez Nicolas Sarkozy a promis 'transparenţă totală' în scandalul protezelor mamare produse de societatea franceză Poly Implant Prothese (PIP), care a luat o dimensiune mondială, informează miercuri AFP.
Carla Bruni Sarkozy s-a săturat să fie însărcinată Carla Bruni Sarkozy, soţia preşedintelui francez Nicolas Sarkozy, s-a săturat să fie însărcinată şi aşteaptă cu nerăbdarea ziua în care va naşte, cel puţin aşa informează publicaţia Le Parisien.
Înainte de întâlnirea cu Merkel, Sarkozy s-a dus la maternitate să-şi vadă fetiţa Preşedintele francez Nicolas Sarkozy s-a dus de două ori sâmbătă dimineaţă la clinica La Muette să-şi vadă soţia, Carla Bruni-Sarkozy, şi pe fetiţa lor Giulia, care s-a născut miercuri.
Cu ocazia Zilei Internaționale a Inimii, Sanador oferă GRATUIT, timp de o lună, pachetul medical cardiologic (consult la medicul specialist, EKG de repaus și un set de analize de laborator) - Cele mai recente date arată că circa 6-7 milioane de români suferă de boli cardiovasculare - 60% dintre decesele din România dintr-un an sunt cauzate de afecțiuni ale inimii (conform ARPIM) - Numărul de angioplastii cu stenturi efectuate bolnavilor cardiaci la Sanador s-a dublat în prima...
Risc crescut de comportamente infracţionale în rândul tinerilor cu puls mai lent în stare de repaus (studiu) Adolescenţii al căror ritm cardiac este lent atunci când sunt în stare de repaus par să fie expuşi unui risc mai mare de a dezvolta comportamente infracţionale violente la vârsta adultă, potrivit unei echipe de cercetători din Suedia, al căror studiu a fost publicat miercuri în Journal of the American...