Cele mai citite
 


Călăraşi: CAS a finalizat semnarea actelor adiţionale de prelungire a valabilităţii contractelor semnate în anul 2010
joi, 16 iunie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Călăraşi informează printr-un comunicat transmis miercuri AGERPRES că este prima instituţie din ţară care a finalizat semnarea actelor adiţionale de prelungire a valabilităţii contractelor semnate în anul 2010 cu toţi furnizorii de servicii medicale aflaţi în contract la data de 31 mai.
Potrivit CAS Călăraşi, la nivelul judeţului sunt încheiate 118 contracte cu furnizorii de asistenţă medicală primară, 39 contracte cu furnizorii de asistenţă medicală ambulatorie de specialitate pentru specialităţile clinice, 20 de contracte pentru furnizorii de asistenţă medicală ambulatorie de specialitate pentru specialitatea medicină dentară, cinci contracte cu furnizorii de recuperare - reabilitare a sănătăţii, trei contracte pentru îngrijiri medicale la domiciliu, cinci contracte cu spitalele din judeţ, un contract cu ambulanţa, 50 de contracte cu farmaciile şi 60 de contracte cu furnizori de dispozitive medicale.
De asemenea, CAS Călăraşi mai informează că a demarat la începutul lunii iunie procesul de contractare pe toate domeniile de asistenţă medicală, medicamente şi dispozitive medicale pentru anul 2011. La această dată, toţi furnizorii de servicii medicale aflaţi în contract au depus documentele necesare încheierii contractelor pentru anul 2011. Data limită de finalizare a procesului de contractare este de 30 iunie. AGERPRES/(AS - Mirel Tudorache)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Giurgiu: CAS va intra fără datorii în noul an Casa de Asigurări de Sănătate Giurgiu va achita toate datoriile către spitale şi Serviciul de Ambulanţă Giurgiu pentru acest an în urma rectificării bugetare cu suma de aproximativ cinci milioane de lei.
Teleorman: Peste 23,4 milioane de lei s-au alocat anul trecut pentru asistenţa medicală primară Peste 23,4 milioane de lei s-au alocat anul trecut prin Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Teleorman pentru asistenţa medicală primară în judeţul din sudul ţării, se arată într-un raport dat publicităţii marţi de această instituţie.
Ialomiţa: Spitalul Judeţean de Urgenţă şi Ambulanţa au semnat contractele de finanţare cu Casa de Asigurări Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Ialomiţa a reuşit să convingă ultimii doi furnizori de servicii medicale din judeţ, respectiv Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Slobozia şi Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Ialomiţa, să semneze contractele de finanţare a serviciilor medicale, după...
Sălaj: Servicii medicale şi medicamente de 157 de milioane de lei în 2011 Peste 157 de milioane de lei a decontat Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Sălaj pentru servicii medicale şi medicamente în 2011, potrivit precizărilor făcut joi, într-o conferinţă de presă, de preşedintele instituţiei, Claudiu Bârsan.
Comunicat de presă - Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti anunţă că, începând cu data de 4 iulie a.c., demarează procesul de contractare cu furnizorii de servicii medicale, medicamente şi dispozitive medicale pentru anul curent, după următorul calendar:
Contractul-cadru încheiat între casele de asigurări de sănătate şi furnizorii de servicii medicale, multianual În premieră, începând cu anul 2011, contractul-cadru dintre casele de asigurări de sănătate şi furnizorii de servicii medicale va reglementa condiţiile acordării de asistenţă medicală în cadrul sistemului de asigurări sociale de sănătate pentru doi ani, informează marţi, printr-un comunicat de presă...